Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniskaa02

Młodzież i imprezy

Polecane posty

A więc chodzi o to, że mam dziewczynę rocznik '92. We wrześniu skończy 18 lat. Mieszka z tatą i 2siostrami. Jej rodzice rozwiedli się jak była mała. Od małego już potrafiła sama się sobą zaopiekować. Jej młodsza siostra ma 10lat i panna M. (moja dziewczyna) opiekuje się nią od małego. Ich mama mieszka za granicą. Spotykamy się w weekendy tylko bo w tyg nie znajduje czasu. Musi gotować, sprzątać pilnować siostre przy lekcjach i wogóle. I nie znajduje też czasu żeby się samej uczyć i nie jest aż taka świetna, a więc jest słaba na 2-3 wyciąga. Jest jej ciężko ale jej tata nie potrafi tego zrozumieć. W weekendy chcemy wyjść do pubu lub na dyskotekę ale jej tata na to nie pozwala. Ona mu zawsze ustępuje nie wykłoca się o to, w ciągu roku na impreze wchodzi może max. 5 razy. Widzę, że cierpi bo każda jej koleżanka i kolega bawią się w szkole opowiadają co się wydarzyło i wogóle. A ja nie wiem co mam zrobić. Nie porozmawiam z jej tatą bo to nie mam sensu. jestem z nią od ponad 4 lat, a więc już prawie wszystko o niej wiem. Co mam jej doradzić? Pomóżcie