Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jestem wiem

zbyt ladne dziewczyny

Polecane posty

*Sami*, z ustnych oświadczeń pięknych dzierlatek wynika, że możliwość wożenia dupek fajną furką i wypady do ekskluzywnych restauracji "dowartościowują je" :classic_cool:

no wiesz Blokers różne są młode sikorki jedna leci na kase inna na wyglad uroki bycia młodą ładną laską ;)

Gość hahahahahahaaaaaaa
a wiecie ze Sami nazywają neandertalczykiem bo ma wydatne czoło i wargi i szczeke :D

WciążUCzęSięŻyc1233, musi rzucać się w oczy jako trofeum zakapturzonego kolesie odzianego w portki z krokiem w kolanach. Oczojebne róże itp sprawy ;) *Sami*, uroki bycia młodą ładną laską są z pewnością niezgłebione ale raczej wszystko lecą na to samo czyli przystojnego, napakowanego, modnie ubranego i dzianego kolesia w drogiej furze. Z wiekiem dochodzą wymagania co do mądrości i intelektu ale to dopiero gdy jest już za późno na przebieranie, czyli w okolicach trzydziestki. ;)

Gość hahahah samico
czego Ty już niestety nigdy nie doświadczysz" ona nigdy nie doswiadczyla bo piekna nie byla . ba ! nawet ladna nie byla :p a teraz morde sobie moze zaszpachlowac pudrem :D

masz racje Blokers po 30-tce bierze sie wszystko co na drzewo nie ucieka :( ;) tfu miałam napisac są inne wymagania:)

Gość demaskuje- spr potwierdzone
WciążUCzęSięŻyc1233 to PŚP :classic_cool:

Bo taka prawda Sami, że najeżdżasz na mnie, bo jesteś starą, zakopleksioną zołzą, która 24'h spędza na kafe i jeśli ktoś jest młodszy i pełen optymizmu to od razu go linczujesz. Swoją drogą ubogie musi byc te twoje pożycie małżeńskie, jakbym miała męża to bym miała z nim, co robic o tej porze :P

Byłam z takim facetem ;P choc prawda jest taka, że mieliśmy dwa różne światy, wiele nas różniło, ja miałam zasady, których on nie szanował, bo wolał isc się zjarac czy napic, dlatego trwało to niedługo, ale nie żałuje, i teraz już nie jestem z nim, czego ani trochę nie żałuję i wiem, że z kimś takim nie związałabym się po raz drugi :P cała filozofia ;P

Gość Sami nie ma meza
i dlatego jest zła i smutna

co ja Ci kobieto zrobiłam ? to Ty masz jakiś problem Jesteś śliczna mądra 🌼 powaliłaś mnie swym intelektem--blokersa zapewne też;)

Gość Opierdziana sami
Nie mam pozycia małżeńskiego , jestem rozwodka :) ale luzne zwiaki jak najbardziej popieram i lubie :p

Gość Opierdziana sami
Mam skonczone 32 :)