Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały problem natury

mały problem natury technicznej

Polecane posty

Gość mały problem natury

technicznej przedstawia się tak, iż jadę na Mozilli i zainstalowałam DAP. Dla jasności, w ustawieniach akceleratora zaznaczyłam Firefox no i pobrałam wtyczkę. Gdy wybieram w menu - Download with DAP - cholerstwo pokazuje mi, że film, który ma ponad 300MB ma tylko 224,5 KB. O co kaman?

Gość mały problem natury
poza tym waliłem konika w kaloryfer i zaklnowalem sobie małego, jak go wyjąć bez rozcinania kaloryfera?? :classic_cool:

Gość mały problem natury
nikt ci slońce nie tłumaczył, że kaloryfery do tego nie służą??? poważne zaniedbanie...ale tak na serio to zrób japę w kieszeni od spodni i tam noś ten kaloryfer. Życzę szczęścia bo się przyda :) Z chomika - jakiś czas temu tez korzystałam z takiego mixa i też z chomika nie było problemów. Zlikwidowałam DAP bo po jakimś czasie użytkowania wystąpił ten sam problem

Gość mały problem natury
masz racje piep.szysz farmazony, zmykaj stad pinglarzu w podskokach, juz cie tu nie widze 🖐️

Gość mały problem natury
ciśnij zwiędlego kloca starego capa spod biedrony

mam problem natury, mama powiedziała że mam stuleję, ale tata mówi że to normalne bo on też tak ma, więc się nie martwie, ale czasem jak rodzice się kłócą to słyszę teksty typu: małego żeś spod stulejaża zrobiił i dlatego ma downa, a nie umiesz go nawet skutecznie zajebać...

Gość Camp KiIl Yourself 1
zjadam całą wydostałą qpe ktora wylata mi z tyłka z predkoscią 8 kielbasek na sekunde

Gość mały problem natury
technicznej.. wypadł mi odbyt, na razie trzyma się na zszywce, ale trza go jakoś przytwierdzić to zwieraczy, kurde no... boli nieco jak tak se kiche przytnę w drzwiach, poza tym stolec muszę wyjmować ręką bo zwieracze nie mają mocy by go wypchać.. co robić??

Gość jacy wy jestescie powalenie

Gość mały problem natury
i jestem ogólnie załamany bo głód w domu, i zjedliśmy z tatą mamę, a teraz tata z braku laku posuwa mnie w mój obolały wypadnięty odbyt i nie wiem już co robić.. pomocy

Gość mały problem natury
psychicznej tutaj wszyscy mają. Biedne dzieci.....mam nadzieję, że to ma chociaż nie więcej niż 8 tudzież 9 lat, a jak więcej..no cóż...postępujące upośledzenie umysłowe.