Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci - do Was

faceci - do Was!

Polecane posty

Gość faceci - do Was

czy jest tu jakis facet, który zerwał znajomość z dziewczyną przez milczenie/nagle urwanie kontaktu? Jesli tak - dlaczego akurat w taki sposob?

Gość Franek sKimonem
nie no co ty spakowałem sie i wyszedłem mówiąc "to koniec, odchodzę"

Gość faceci - do Was
chodzi mi raczej o poczatki znajomosci. Luzne spotkania, ale zapowiadajace ze chcecie kontynuowac znajomosc, flirt, poczatek byc moze czegos wiecej. I nagle koniec. ??

Gość Który ciebie tak potraktował

Gość faceci - do Was
a co? chcesz dokopac draniowi za to?:P

Gość faceci - do Was
wiem, ze to kobiece forum, ale nie ma tu facetow w ogole? albo sa sami grzeczni i dobrzy ktorzy nie zachowuja sioe jak tchorze?:classic_cool:

Kobiety należy szanować bez wzgledu na wszystko. Jeżeli nawet przestał być nagle zaiteresowany to jego zasranym obowiazkiem jest oznajmić danej pannie o zakończeniu dalszych relacji.....( uzasadnienie przynajmniej w jednym, długim i złożonym zdaniu) podaj jego adres

Gość ddsfdfdsf
Kobiety należy szanować bez wzgledu na wszystko. - hahaha

Gość faceci - do Was
jakże bym mogła się z Toba nie zgodzić heh.... wystarczyloby jedno zdanie... mogloby byc nawet klamstwem.... i byloby latwiej. Cisza jest najgorsza. Nie dam Ci adresu - szkola Twoich dloni. Z reszta nie życzę mu żle :)

Podaj mi adres:) koledzy wytłumaczą mu jak nalezy kulturalnie się zachowywać.

Gość faceci - do Was
mogloby byc nawet klamstwem.... - chodzi mi o to, że pewnie i tak bym sie nie dowiedziala, czy mowi prawde czy nie podajac konkrenty argument kończący znajomość. Bo generalnie to szczerość to podstawa - tak dla jasności

Gość faceci - do Was
myślę, że tchórz pozostanie tchórzem - i chyba nioc tego nie zmieni.... nawet 'fizyczna nauczka' hehe

To jak nie jego to swój mi podaj:) Przyjadę przywiozę wino, świece i olejki zapachowe. Zobaczysz jak można naprawdę przyjemnie spedzać wspólne wieczory.

I wsadzę ci z kolegami gumowego penisa i zobaczysz co oznacza prawdziwa rozkosz bez faceta !

Gość faceci - do Was
phi! nie ze mna te numery :P wino swiece - ok. olejki to juz za duzo :P

Nie zwracaj uwagi na podszywaczy. Co do olejków to dlaczego zaraz "za dużo" dobry masaż na poczatek znajomości to jest TO.:)

ale lubię sama ssać banana a potem wsadzać go sobie w pupę.

Gość faceci - do Was
Naprawdę to jest przyjemne? Ja wolę wsadzać sobie prezerwatywę napełnioną ciepłą wodą. Rozkosz jest przednia. :)

Gość faceci - do Was
wiem, podszywaczom nudzi się jesczze bardziej niz mi, wiec piszą jesczze wieksze brednie i glupoty niz ja.. :classic_cool: Ja chyba jestem z tych troche niesmialych kobiet. Otwieram sie powoli przed druga osoba. "taki" kontakt fizyczny na pierwszej randce to nie dla mnie :P Ale w pozniejszych etapach taki masaz..... to faktycznie mogloby byc TO :D

Gość a wszystko przez brak
połyku ;)

Gość a wszystko przez brak
bo wszystkie kobiety za batem większym polecom ;)

Gość meSZCZySna
ja tak nigdy nie zrobilem... i nie zamierzam

Gość tez chce wiedziec
znajomosc 2miesieczna, wszystko szlo fajnie, wykazywal zainteresowania wielkie... nagle od niedzieli cisza.. :o odpisal na smsa, spytal co u mnie, napisalam i echo :o wiem ze to naprawde wartosciowy facet, "inny" niz ci do tej pory, wiec nie wiem czemu jakos do konca nie chce mi sie wierzyc w to ze tak to zostawi.. zwlaszcza ze wie, ze ex zostawil mnie dokladnie w taki sposob po prawie 3 latach. I wie jak to przezylam, a na pocieszenie powiedzial zebym sie takim dupkiem nie przejmowala i niech on zaluje kogo stracil ... faceci :(

Gość hahahehe
ale moze napiszesz cos wiecej ? jezeli nie byliscie w zwiazku tylko sie spotykacie od czasu do czasu to nie mozesz miec do niego pretensji, z drugiej strony ciekawi mnie czy wykazywac inicjatywe, jezeli nie to o co ci chodzi ?

Gość hahahehe
"znajomosc 2miesieczna, wszystko szlo fajnie, wykazywal zainteresowania wielkie... nagle od niedzieli cisza.. " byliscie w zwiazku ?

Gość sdfgdgf
Ja może napiszę jak mogło by to wyglądać ze strony faceta - co wcale nie znaczy ze jest tak w Twoim przypadku - po prostu popatrz na to z innej strony. Poznaje dziewczynę , jest całkiem fajna i ładna. Podoba mi sie , spotykamy sie kilka razy. wymieniamy telefonami. Ona sporo o sobie mówi , opowiada ciągle o swoim byłym facecie i o niedawno zakończonym 3 letnim związku. Zaczynam czuć ze jedynie mi zależy na tej znajomości, ze Ona nie jest gotowa na kolejny związek. Ze ciągle mnie porównuje do byłego. Jak ja sie odezwę i coś zaproponuje to sie niby zgadza na spotkanie - ale robi to chyba tylko dla tego ze nie ma nic lepszego do zrobienia.... Chyba jej na mnie wcale nie zależy... Może jej sie nie podobam a tylko wygodnie jest jej ze mną spędzać czas ? Może tak sie właśnie czuje ten facet ?

Poznałem tu na kafeterii wspaniałą kobietę. W zasadzie to ona pierwsza do mnie napisała. Rozmawialiśmy na początku mailowo, potem przez gg a w końcu pisałem do niej czasem sms-y. Wszystko bylo dobrze lecz potem pojawiły się delikatne sugestie niezadowolenia że tak rzadko mam wolę pisania sms'u, choćby o tym co słychać. Ale wciąż było ok a ja sobie uświadamiałem że jak to wspaniała kobieta, i jeśli miałbym kiedykolwiek opisywać me ideały opisał bym ją. i skończyło się, najpierw zrobiłem straszną głupotę opisując jej moje uczucia do koleżanki i troszkę mi czasu zajęlo "odkręcenie tego", druga glupota było iż nie zakochałem się, choc jak wspominam to dziewczyna wręcz wyśniona. Powiedziałem jej o tym co czuję, czyli iż nic nie czuję i od tego czasu kontakty między nami zmrozily się, a wręcz ustały. Lubiem z nią rozmawiać choć przyznaję z goryczą że choć na początku ciągle myślałem i przypominałem sobie rozmowy pragnąc ich więcej i więcej to z czasem już nie byłem tak rozentuzjazmowany. W związku z tym zdaję sobie sprawę iż lepszym nie jestem od tych wszystkich facetów, którzy najpierw szaleją a potem po prostu są, aczkolwiek dodam iż nigdy bym jej nie zapomniał, nigdy bym nie stracił kontaktu, ale... nie będę się usprawiedliwiać z przywar mojego charakteru i wyrobionego przez lata zamknięcia. zastanawiam się, czy gdybym się zakochał stałbym się inny, lepszy, waham się pomiędzy oskarżaniem siebie o bycie kiepskim kolegą a usprawiedliwieniem się że bez względu na częstość kontaktów zawsze nim bym był. Wciąż mam jej kontakt w gg, wciąż próbuje nawiązać formy kontaktu, lecz chyba jej milczenie jest słuszne - nie spełniłem jej oczekiwań a równocześnie nieświadomie zbyt wiele ofiarowałem. Czasem się martwię tym iż jestem samotny i gdy kolejny roczek stuka pod względem uczuciowym w miejscu się zakopałem. Lecz to co opisuje czyż nie świadczy ze sam świadomie podcinam gałąź, na której siedzę. Czyż to nie byl ostateczny znak - zniechęcenie kobiety która tak bardzo mnie lubiła i tak bardzo byla mi przychylna? Na te pytania staram się odpowiedzieć i staram się zmienić, oby mi czasu starczyło. I bardzo ja przepraszam - w przypadku gdy to przeczyta - że opisałem "nasze kontakty" lecz w końcu muszę to przyznać publicznie, iż choć w teorii wiem jak nie być "palantem" w praktyce to przerobiłem. A Wy wybaczcie mi nieskładny styl, lecz pisze to co wypływa mi z umysłu a jak wiadomo ten krętymi drogami przemieszcza się. I nic się nie wydarzyło, żaden kamyk nie spowodował lawiny skutkującej tą pisaniną. Zazwyczaj mędrkuję i pouczam tu na kafeterii, teraz wystąpię w roli ofiary, o ironio... siebie.

Gość tez chce wiedziec
nie bylismy w zwiazku, byly tylko pocalunki i przytulanie. To nie tak jak pisze sdfgdgf... O swoich bylych rozmawialismy na pierwszym spotkaniu, on mi mowil ze go laska zdradzila z najlepszym kumplem, ja mu mowilam ze facet potraktowal mnie tak jak potraktowal, zwlaszcza ze to bylo 2 lata temu wiec ja sie juz z tego calkowicie otrzasnelam i mowilam bez wiekszych emocji. Na tym sie skonczylo i nigdy wiecej nie bylo rozmowy na ten temat. Wiec na pewno nie mogl poczuc sie porownywany do tamtego. Mielismy sie spotkac w poprzedni poniedzialek, jak wroce, sam wyszedl z inicjatywa, cieszylam sie, pare godz. przed spotkaniem napisal smsa ze jednak nie da rady, podal powod- ok. Ale pozniej juz nie byl poruszany temat ewentualnie nastepnego spotkania :( zwlaszcza ze przez ten czas nigdy nie mielismy takiej przerwy w kontakcie :(

Gość faceccci - do Was
ja sie ciesze, ze nie pozwolilam mu na zadne czulosci.. pewnie jecszze bardziej bym przezywala... co do bylych - tak sie zlozylo ze nie rozmawialismy na ten temat, nie mogl sie czuc do kogokolwiek porownywalny. Faktem jest, ze nie zaproponowalam spotkania - zawsze on to robil, ale zdecydowanie dawalam mu znaki, ze mi sie podoba, ze mi zalezy...

Gość faceccci - do Was
Mellygion - mam to samo... lata leca a ja dalej sama, jestem w tym samym punkcie jesli chodzi o sfere uczuciowa/zwiazkowa co kilka lat temu, czyli w punkcie '0'....