Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areszka baca

zauroczyłam się facetem a jestem mężatką a on żonaty

Polecane posty

Gość areszka baca

ale numer jest tak straszliwie atrakcyjny pod względem fizycznym i intelektualnym że aż dech zapiera :-O bossski

Gość Klarysa 123
A czy Ty go tez tak zauroczylas? Czy to obostronne, czy bedziesz wzdychac sama ?

Gość areszka baca
myślicie że jak kobieta wyjdzie za mąż to jest ślepa na innych mężczyzn ? otóż mylicie się przepięknie potrafi rozmawiać, jest oszałamiający, elegancki i gentelmen

Gość areszka baca
co ?....następna ?

Gość kasiaaa137
Oni wszyscy udają genelmenów , juz się o tym przekonałam!!! Wszyscy są graczami!!! Udają żeby bzyknąc, poprostu mają dobrą bajere nic więcej, potem wychodzi szydło z worka i wtedy nastepuje wielkie rozczarowanie!

Gość żonkażonka
No wyobraź sobie, że ja jestem 12 lat po ślubie i jestem ślepa na innych mężczyzn :) Ale taka prawdziwa miłość to chyba niezwykła żadkość a szkoda, bo to fajne uczucie :D

Gość areszka baca
zaprząta mi myśli , jest tak atrakcyjny że wymiękam i kolana mi się uginają nie może udawać, sam ton jego głosu jest zajebiszczy boję się że on wyczuwa że się na niego napalam , ja to czuję a on prawdopodobnie też

Gość kasiaaa137
Też takiego spotkałam niby facet z klasą , na poziomie, ale niestety jak się póżniej okazało tylko takiego udawał, także radzę być ostrożnym wiem ,że fajnie mieć motylki w brzuchu ale potem płaci sie za to wysoką cenę!

Gość kasiaaa137
Mi też w nim imponowało wszystko,także zwariowałam na jego punkcie!!! począwszy od tonacji głosu, bardzo pociągała mnie jego inteligencja , zdecydowanie, pewność siebie , wygląd, ubiór, sposób bycia, czułam się jakbym spotkała bóstwo!!! a jak się potem okazalo chciał ode mnie tylko sexu... strasznie to przeżyłam:(

Gość areszka baca
a ciekawe jak sie skapnęłas że chciał tylko seksu może tak nie było tylko nie dałaś mu szansy

Gość Luka luka
Naiwne kobiety prosićie sie czasem o to by dac wam to czego potrzebujećie. Niektórzy robią to z premedytacja inni ot tak Wyszlo..

Gość kasiaaa137
Wygadał się ,że od początku chciał tylko sexu!!!Poprostu sie wygadał!!!

Gość areszka baca
ja i tak nie wierzę, wierzę że jestem wyjątkowa, mam pasję, ideologię w pracy, musi tylko to doceniać

Gość kasiaaa137
To zrób wszystko żeby to docenił życzę Ci tego z całego serca.

Gość areszka baca
dzięki 🌼 dla kasiaaa137

Gość kasiaaa137
Naprawdę Ciebie rozumiem :) Niewiarygodne uczucie, czujesz jakbyś spotkała miłość swojego życia,mało o nim wiesz a czujesz jakbyś wiedziała o nim wszystko, chcesz się obok niego budzić i zasypiać w jego ramionach,daje Ci niesamowite poczucie bezpieczenstwa, wystarczy ,że jest przy Tobie wtedy czujesz ,że żyjesz... przynajmniej ja tak czułam...

Gość areszka baca
a najgorsze jest to że jest niedostępny 👄

Gość kasiaaa137
w jaki sposób niedostępny? ma kogoś , ile się razy spotkaliście?

Gość kasiaaa137
sorry nie doczytałam... jest żonaty , cholera ciężka sprawa:(

Też to przeżywam obecnie. Oboje mamy rodziny. Sposób w jaki na mnie patrzy przyprawia mnie o palpitacje serca wi sprawia, że umoszę się nad ziemią.... Chociaż oficjalnie się nie znamy (chociaż wiemy o sobie dużo) tylko spoglądamy na siebie jest dodatkowo ekscytujący. On zrobił pierwszy krok Wiem, że teraz kolej na mnie, ale boję się.... Żyję z tą fascynacją od kilku miesięcy....

Gość bujajcie tak sobie w obłokach
ale jak wyrżniecie tyłkiem o glebę, nie żalcie się na tych cudownych panów.Same się prosicie, żeby was potraktowali jak worki na odpady. Napełnić i wynieść na śmietnik.

Gość spoko zaraz was tu zjebią
z góry na dół, to się wyleczycie w try miga! Dobrze trafiłyście: Kafe jest po to, żeby migiem leczyć z takich "perwersji" :-P

Gość adamadamek4
hmm czytam to i czytam i mysle ze bylem w podobnej sytuacji... bylem z kims kto mnie zdobywal..kochal itd czulem sie ebzpiecznie ale ciagle chcialo mi sie skoku w bok....flirtu itd....nie mam problemu z kontaktami z tymi najpeikneijszymi nawet...i wszystko bylo fajnie wiecie do kiedy? do momentu az rozeszlismy sie...wtedy wszystko we mnie runelo...dostalem taki cios ze szok!....nie bylem w stanie funkcjonowac.... zrozumialem swoje bledy...i swoj egoizm.... i teraz moge mowiac kocham cie codziennie wrcocilismy do siebie i nie widze zycia poza nia..... POTRZEBNY CI WLASNIE TAKI WSTRZAS...ZEBYS NA NOWO ODKRYWALA WARTOSCI!......BO TA OSOBA Z KTORA JESTES ZNASZ NA 100% A NOWA NIGDY NIE MOZESZ BYC PEWNA WIEC TO DUZE RYZYKO!