Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona......

Poniżenie.

Polecane posty

Gość zagubiona......
kiepsko o niego dbasz bo zdechł:classic_cool: i nie kolego a koleżanko, a ten podszyw wyżej to nie ja:D

Gość dziewczyny czy tez tak macie
dobra, dobra, zdechl bo jakis jeszcze jeden debil mi przeszkadzal 😠 a kolezanka co tu robi podszywajac sie pod biedna dziewczyne z prawdziwymi problemami egzystencjanymi: wziasc jeszcze raz do buzi czy nie? :D :classic_cool:

Gość zagubiona......
jak nic mu nie napisze to on będzie to mnie pisał, dzwonił, ściemniał, że tęskni itd. i tym samym ja nie będę mogła zapomnieć o tym...więc muszę mu napisać, żeby dał mi już spokój...tylko jak?

Gość zagubiona......
jak ja mam się do cholery zaczernić???

Gość zagubiona......
nudzi się:D a ty czemu juz się nie podszywasz?:D poza tym bagatelizujesz jej problem, a jest bardzo poważny:D

teraz pisze twoj podszyw ;) napisz mu, ze poczulas sie ponizona i wykorzystana, czujesz, ze on do ciebie nic nie czuje, a ty szukasz kogos na stale i z uczuciem a mechaniczne pukanie cie nie interesuje, a potem wracaj do mnie i bedziemy pracowac nad twoim szczesciem :) :classic_cool:

Gość Luśka Wind
"Dotarło do mnie, że tak na prawdę jestem dla niego nikim...taką dziewczyną na telefon, których on ma pewnie na pęczki." To dobrze, ze to do Ciebie dotarło. W zasadzie powinnas juz wiedzieć co masz zrobić.

Gość łon mor tajm
ja naprawde cie rozumiem ii jak chcesz pogadac to dawaj na gg bo tu malo jest zyczliwych ludzi :)

Gość zagubiona......
:D a ja pierwszy raz chciałam się podszywać i topik zdechł:( to smutne:(

dzięki za radę podszywie...skorzystam, zaraz do niego napiszę i zamknę ten rozdział w swoim życiu raz na zawsze...a dzisiaj się upiję :(

to jeszcze napisz ile masz lat i z skad jestes? :classic_cool:

Gość łon mor tajm
wysle ci go na meila ok nie chce zeby ktos inny pisal ok

Gość zagubiona......
i w dodatku ona się zaczerniła😭 co za dzień:(

Gość łon mor tajm
albo dobra cos mi zamula net 1027666

Gość Luśka Wind
" napisz mu, ze poczulas sie ponizona i wykorzystana, czujesz, ze on do ciebie nic nie czuje, a ty szukasz kogos na stale i z uczuciem a mechaniczne pukanie cie nie interesuje" niezbyt madra rada ... skoro znajomosc Cie nie interesuje, to mu grzecznie to oznajmij, a nie w takie tony uderzaj. podchodzi pod szantaz emocjonalny, a na to amlo kto dobrze reaguje

24 i dajesz sie tak robic? zalosna jestes! :O i na pewno nie jestes w moim typie! :( choc kolezanko podszywaczko na inne topiki, zobaczymy co da sie wykrecic 🖐️

to nie jest szantaz emocjonalny tylko szczerosc ze soba i z druga osoba :O poza tym chyba lepiej zeby koles wiedzal, ze zachowuje sie jak dupek (prawdziwy facet-zdobywca :D)

może i jestem żałosna...najważniejsze, że od dziś mam zamiar się zmienić...a co do smsa to napiszę mu po prostu, że ta znajomość już mnie nie interesuje...

Gość Luśka Wind
Autorka przeciez jest ze soba szczera. Inna sprawa gdyby koles ja wypytywal, wtdy nich by mu wyjasnila. ale wysylanie takiego smsa z wlasnej inicjatywy uwazam za slaby pomysl

Gość Luśka Wind
slusznie

robta co chceta, ja tu tylko sie podszywam :classic_cool: 🖐️

Gość Luśka Wind
sama nie mam chlopaka, ale bardzo lubie pomagac innym i wymyslam jak bym rzucala kolejnych zlych fagasow :classic_cool:

Gość Luśka Wind
Dziecko, na mnie podszywy robia zerowe wrazenie wiec szkoda twojego pukania w klawisze

Gość Luśka Wind
najbardziej lubie, jak trzeba komus doradzic zerwanie lub zdrade, wtedy mam takie podniecenie jakbym sama musiala zerwac, tylko ze nikt mnie na prawde nie kocha 😭

Gość Luśka Wind
jezeli chcesz byc wiarygodne, dziecko, to nie rob bledow ortograficznych a teraz topik jest twoj, mozesz dac upust swoim emocjom 🖐️

Gość Luśka Wind
prawda, ze zgrabnie omijam temat swojej samotnosci i zgyzliwosci? ;) no ale juz spadam, bo tu jakies dzieci siedzą :O

Gość samanta fox12
ja tez uważam, ze to kiepski pomysł. lepiej olać gościa i nie odpowiadać na jego zaczepki. moze to mu da trochę do myślenia.