Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona......

Poniżenie.

Polecane posty

Gość zagubiona......

Poznaliśmy się rok temu na czacie (wiem najgorszy z możliwych sposobów), potem były pogaduszki na gg, wymiana nr tel. i pierwsze długo oczekiwane spotkanie.Ja pełna nadziejii, że to ten jedyny...on pełen nadziejii na upojną noc. Bardzo mnie kręcił, ja zresztą jego też ale na pierwszym spotkaniu do niczego nie doszło. On zaczął pisać smsy, wydzwaniać.Doszło do kilku spotkań bez seksu rzecz jasna. Nagle on milczy (wiadomo dlaczego), to taki typ, który myśli, że może mieć każdą więc po co się starać? Nie wiedział, ze ja tez należę do osób, które nie szukają na siłę kontaktu...więc skoro on milczał to ja też. Nie wytrzymał..odezwał się.Dałam się zbajerować tak kilka razy. Trochę się zauroczyłam o czym on nie wie do dziś a może się domyśla....Seks był dwa tygodnie temu.Po nim czułam się upokorzona, był taki bez uczuć, taki zimny.Po wszystkim po prostu ubraliśmy się i do domu.Sama zgodziłam się na taki układ...byleby go tylko widzieć...głupie.To on jest górą.Wczoraj znów się spotkaliśmy, zrobiłam mu loda....dzisiaj wstałam i czuje się jak szmata..Wiem, że było to nasze ostatnie spotkanie...juz mam przygotowanego smsa. Żegnam się i znikam. Myślę, że mimo wszystko zasługuję na normalny związek, na randki, na zainteresowanie.Na razie siedzę i ryczę bo nie wierzę w to co się ze mną stało!!! Ciekawi mnie, czy jest tu ktoś jeszcze zaplątany w taki chory układ.? P.s Z góry dziękuje jeśli komuś będzie się chciało to przeczytać i skomentować i przepraszam za błędy ale ciężko mi się o tym piszę a musiałam się komuś wygadać bo jest mi wstyd.

Gość zagubiona......
jestem tylko mala puszczalską, nie zwracajcie na mnie uwagi, chyba, ze chcecie abym wam zrobila loda :classic_cool:

Gość zagubiona......
Dotarło do mnie, że tak na prawdę jestem dla niego nikim...taką dziewczyną na telefon, których on ma pewnie na pęczki. Nigdy w życiu nie spodziewałabym się, że będę do tego zdolna. On jest ode mnie starszy, doświadczony...gadając na gg myślałam, że jest inny a on po prostu dążył do seksu, wiedział jak mnie podejść...bo tyle co rozstałam się z facetem z którym byłam prawie 5 lat. Szukałam pocieszenia. Zresztą zawsze chciałam mieć faceta starszego, opiekuńczego bo jestem dzieckiem alkoholika i nie wiem co to miłość ojca. Nie mogę zmienić nr tel. teraz..jak wytrwać, nie odpisywać na smsy od niego?. Chce, żeby zniknął z mojego życia...

Gość zagubiona......
a to wyzej to podszyw byl...

Gość zagubiona......
marny zresztą...

Gość zagubiona......
many,ale oddaje całą pradwe o mnie :O

Gość zagubiona......
ok niech ci bedzie

Tak, nie odpisuj nie odbieraj większość facetów wie, jak podejść kobietę, omotać ją i tak dopną swego. zapewne to jego gierka, pięknie mówił, wydawał się być inteligentny a między wierszami dążył do jednego. Skończ to COŚ, niech nie myśli, że jesteś taka jak wszystkie i wystarczy jeden telefon byś była jego. Miałaś prawo zrobić błąd, ale jak go już przejrzałaś to nie ma co dalej w to brnąć.

Gość zagubiona......
to skoro juz doszlismy do porozumienia, to moze trzasniesz takze laske swojemu prywatnemu podszywowi? :D

Gość zagubiona......
wiesz co świnia jesteś...ale poprawiłeś/aś mi humor...

Gość Animkaaka
oj tam :) powiem Ci tak. jak ma fajnego fiuta to warto pociagnac. ja to bardzo lubilam zawsze, ale moj obecny men nie ma fajnego i mi sie nie chce :) i troche ubolewam z tego powodu wiec korzystaj poki mozesz :)

Gość WciążUCzęSięŻyc123333
wiem ze mondra jestem umiem sobie trzaskac zdjecia z lustrem :)

Gość zagubiona......
oboje wiemy ze to lubisz, a ja jestem na glozie, nie mialem kobiety od 2 miesiecy, a potrzeby mam spore :D to jak? bo bede pisal wstretne podszywy 😠 :classic_cool:

Gość zagubiona......
nie będę korzystać...mam go gdzieś, niech sobie szuka innej naiwnej....

Gość zagubiona......
ok ale spust w moja gebe musi byc!

Gość zagubiona......
cos robię nie tak bo nadal jestem pomarańczowa..

Gość zagubiona......
chyba musze zaczac uzywac jakiegos kremu, to nie moge sie pozbyc tej pomaranczowej skórki :classic_cool:

Gość zagubiona......
no straciłam ją ostatnio...wiem, że popełniłam błąd...powiedzcie mi co powinnam teraz zrobić, co do niego napisać, jak to zakończyć??

Gość samanta fox12
nie przejmuj się tak bardzo. zdarza się. nie ty pierwsza i nie ostatnia. nie pozwól, zeby jakiś dupek złamał twoje poczucie własnej wartości. to była kolejna lekcja w twoim życiu i jestem pewna, że wyciągniesz z niej własciwe wnioski. idź kupić sobie nową kieckę, albo zjedz dużą miskę lodów. a najlepiej umów się z przyjaciółką i wypłacz się! głowa do góry!

Gość zagubiona......
chyba mu napisze, ze lubie smak jego spermy i jeszcze jeden raz, ten ostatni raz chapne mu dzide, jak myslicie? :D

Gość samanta fox12
nic nie kończ. po prostu się nie odzywaj więcej do niego, nie pisz sms-ów , nie dzwoń.

Gość zagubiona......
myslisz samantha ze lepiej bedzie, jesli juz mu nie zrobie loda? :classic_cool:

Gość zagubiona......
jest miejsce dla jeszcze jednego podszywa?:classic_cool:

Gość zagubiona......
sorry kolego, ale to moj topik :classic_cool:

Gość zagubiona......
po namysle nie bede sie ponizar branim do mordy niech bolcuje moje kakaowe oczko :classic_cool:

Gość dziewczyny czy tez tak macie
no nie :O tu jest strefa eleganckich i niezbyt wulgarnych podszywow, co ty, masz 15 lat czy co?