Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1blackvelvet1

mój chłopak od kilku miesięcy nie ma ochoty na sex.

Polecane posty

Kto wie, może jak sex ma tam gdzie bywa to w domu już nie ma ochoty? bo taki przeciętny facet nie wytrzyma raczej miesiąca a co dopiero mówić o kilku.

Gość ****gwiazdeczka
no chyba masz rację Mellygion bo trudno uwierzyć, że zdrowy facet nie ma TAKICH potrzeb, przecież musi chociaż czasami rozładować napięcie .... no chyba że jakiś chory :O czy to w ogóle normalne, żeby facetowi zdrowemu nie chciało się zbliżeń i seksu? :)

Gość dr. Evil
na "ręcznym" jedzie - tak ciężko na to wpaść???

Gość 1blackvelvet1
ale dlaczego skoro może robić to ze mną ? Kiedys wciąż tego szukał a teraz ;/. A ja się przecież nie zmieniłam przez te kilka miesięcy nie utyłam, nie zbrzydłam. To znaczy, że mu się po prostu znudziłam ?? I nie chodzi o to że sex jest dla mnie najważniejjszy, gdyby był to już dawno bym z nim zerwała. Jednak nie oszukujmy się jestem jeszcze młoda i ma duże znaczenie.

Gość 1blackvelvet1
a i ma jakieś potrzeby tylko rzadko, za rzadko jak dla mnie.

Gość dr. Evil
przywykł, opatrzyłaś mu się - co nie znaczy że znudziłaś czy że się odkochał Mercedesem też człowiek cieszy się tylko na początku - potem to zwyczajne auto, ale dobrze się nim jeździ

Gość dr. Evil
"ale dlaczego skoro może robić to ze mną ?" bo z tobą musi jeszcze zaspokoić ciebie (kocha cię jak sądzę) a z "renatką" tylko siebie - tak jest prościej i szybciej rozładować napięcie erot.

Gość 1blackvelvet1
no ale co ja mam zrobić w związku z tym że potrzebuje więcej sexu niż on mi daje ? Nie chcę się narzucać. Ale z drugiej strony nie będę zrywać z facetem bo za rzadko ze mną to robi. Myślę że jednak juz mu się znudziłam . Z drugiej strony z powodu tego , że on się mną nie zajmuje zaczynam myśleć o innych facetach. Ale czy to moja wina ? Chyba powinnien być tego w pełni świadomy.

Gość nogoglaszczka
Kup sobie wibrator. A facetowi daj odpocząć. Nie wiem czy wiesz, ale jak człowiek czuje, że jest do czegoś zmuszany, to coraz bardziej mu się odechciewa. Więc przestań na jakiś czas "się narzucać", dobierać do niego i mówić, że za mało Ci seksu.

Gość dr. Evil
wszystko trzeba literalnie wytłumaczyć/podpowiedzieć?

Gość co wam powiem to wam powiem
mi to sie wydaje że chłopakowi za dużo razy odmawiałaś i sie wkurzył i zaczął na ręcznym jeździć bo już mu się nie chce ciebie prosić....

Gość Jak dla mnie
to sie nakochał zobaczył ze to nic specjalnego i starczy. Zreszta gdybym mial taka dziewczyne co to zamiast porozmawiac pisze na kafe to bylby dla mnie wiekszy problem i jeszcze bardziej zrazało do seksu.

Gość qwer
autorko czytajac twoj post spojrzalam na nick bo myslslam ze ja to juz kiedys ppisalam szok to samo przychodzi z pracy ie dotykaj daj jesc zejdz z kompa musze zagarac w gre,tak jest od ok 4 miesiecy w jaka gre gra moze w ta sama co moj szok o seksie spacerach nnie ma mowy a buziaczek to w przelocie jak walki nie ma w grze,ciagle zmeczony ciagle to brynczy ciagle mam dosc.odp

Gość Sabka2100
Jedzie na ręcznym?? Zwariowaliście? Co to do cholery za rady. Jak facet jest z dziewczyną w związku to dlaczego ma jechac na ręcznym???? Przez KILKA miesięcy???????????????????????????????? Odwaliło wam?? I nie piszcie że to jest normalne, bo nie jest. Nawet jakby jechal na recznym jak twierdzicie to powinien swoją kobietę przytulac, a nie odsuwać się od niej. Sprawa jest powazniejsza niż stwierdzenie że jeździ na recznym i bezsensowne paplanie o pieluchach!!!! Zresztą jakby nie patrzeć faceci też chcą mieć dzieci. Kiedy ja mowię mojemu że ja to chyba nie będzę miala dzieci to od razu mówi że jak to, bo on przecież chce mieć druzynę piłkarską z cheelliderkami. Więc o dzieci tu nie chodzi. Do autorki----> a nie zauważylaś żeby w innych sprawach też cię zaniedbywał? Tylko chodzi o seks? Nie czujesz się mniej kochana niż kiedyś??

Gość ehhh******
Nie masz sie czym przejmowac. My tez na poczatku zwiazku czesto uprawialismy sex teraz roznie. Takie jest zycie ..... Ja jestem niedospana przemeczona zamartwiona i nie mam ochoty na wygibasy w lozku wole sie przytulic ..... On moze miec tak samo . Zreszta moj facet jak duzo pracuje to tez nie ma zbyt duzych checi woli sie polozyc i zasnac.

Gość ehhh******
Tylko wiesz co nie podoba mi sie ze nie przytula Cie mowi ze to Ty masz sie starac a na gierki ma czas. Trzeba jasno sprawe postawic. Powiedz mu co czujesz i jak czujesz mozesz wspomniec ze jestes nieszczesliwa odtracaona itd. Jesli nie zrozumie nic sie nie zmieni to ja bym doradzala zmienic ale Jego.

Gość popopo
hej ja ciebie swietnie rozumie mam to samo od kilku miwesiecy tylko ze .,, my tego wogole nie robimy a uklada nam sie dobrze :) ale nie mam czulosci z jego str a jak ja sie przymilam to uslysze cos nie milego itd ... mma juz tego dosc nie wiem co robic