spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 16, 2010 masz rude włosy prawda? powiedz mi jakie masz naturalne i jak zrobiłaś sie na rudo??? chodzi mi o farbe jaką i czy musiałaś robić dekoloryzację? dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tu Sraja 0 Napisano Styczeń 16, 2010 RUDE MASZ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 16, 2010 aha.fajnie dzieki. bo ja kupiłam wlasnie z loreala dekoloryzator ale nie wiem czy mi zejdzie tehn straszny czarny. no i chce wlasnie z loreala taka jak Ty masz. a od razu Ci siadło czy miałas jakies plamy? bo moja kumpella zrobila dekoloryzacje a potem taki inny rudy i ma w chuj plam na glowie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a na tzipie tez masz rude Napisano Styczeń 16, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 16, 2010 glen zapóżno.poszła do kanałów... nie pisz mi tu o kupie bo jem wlasnie kanapki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 16, 2010 no wlasnie i tego sie boje :o zielone to tam kij bo zakryje jakos ale boje sie tego przesuszenia. no nic..ryzyk fizyk.jade po ta farbe dzieki Ci bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 16, 2010 ja pamietam jak mialam kiedys krwisto czerwony kolor wlosow, niby szampon mial byc na pare myc, ale potem to to sie zrobile jakies wyplowiale, no i chcialam wrocic do blondu mojego natural:P poszlam kupic rozjasniacz, wyszedl mi zolto kurcaczkowy:P no to zalozylam czapke i polecialam po nastepny...wyszedl razikowo zolty:P..czapka i heja po nastepny ...wyszedl jakis zielono blond podobny...no to juz zalamka...czapka i do sklepu po farbe brazowa:( no a rano poszlam do fryzjera i zrobil mi pasemka blond, takze bylam juz blondynka:D... to bylo jak mialam z 17lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Styczeń 16, 2010 kurde po dekoloryzacji jestem hahaha smiech na sali :) zaraz nakładam tą drugą :) mam pomaranczowe wlosy!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach