Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda.niewiedzaca

czy sie zblaznilam? zle zrobilam?co teraz?

Polecane posty

Gość mloda.niewiedzaca

witam. mam problem. mam 16 lat, przez 5 miesiecy chodzilam z chlopakem, on ma 18lat,ale pod konie grudnia,a wiec jakies tyg.temu zerwalismy .w sumie to ja zerwalam ,bo on byl jakis taki malo rozrywkowy. nie chcial nigdzie isc bo niby ze kasy nie mial...ale niewaznie. otoz wczoraj widzialam go w takim barze/klubie z dziewczyna,cyba jego nowa dziewczyna i tak sobie mysle,ze szkoda ze zerwalismy i w ogole,. napisalam do niego smss: ''Hejka. co u ciebie? co slychac? jak tam twoj chomik ? ( jego chomik byl na zdechnieciu bo zjadl troche kredki woskowej ) Wydaje mi sie ze chyba cie wczoraj widzialam w Beksie(to ten klub) z jakas chyba dziewczyna, to twoja nowa dziewczyna czy mi sie wydawalo? odeziwj sie co tam u ciebie slychac. Pa'' jak na raie nic nie odpisal.....

Gość kami20
skoro z nim zerwałaś tzn. że nie odpowiadał ci ten facet, więc nie ma co wracać do tej historii...doświadczona

Gość mloda.niewiedzaca
wolałabym,zeby do mnie wrucił. A tak znow ojciec pijany bedzie mnie je­bał w odbyt ( w piz­dę się boi bo sąsiedzi zjedza nas jak zajdę)

Gość kami20
słuchaj to żart, czy piszesz poważnie że cię ojciec gwałci

Gość to byl podszyw

Gość mloda.niewiedzaca
gwałci, ostatnio w tamtym tygodniu przyszedł z pracy i od razu położył się na mnie. Kiedy jeszcze w podstawowce to wczesniej wkladal mi palec do srodka zeby poruszać i zwilżyć, a teraz na sucho wchodzi we mnie. I jeszcze ten jego smród, przetrawiony alkohol, sledzie,cebula, pot. ale co mam robic? jak sie do chlopaka wyprowadze (mieszka sam) to bedzie ok. A poki co jest po staremu.

Gość kami20
powinnaś z kimś porozmawiać na ten temat, komuś dorosłemu o tym powiedzieć, a co z mamą

jak go zostawilas to go zostaw. teraz możesz jedynie wkurzyc jego nową dziewczynę. chłopak to nie jest zabawka żeby sobie go rzucac i wracac kiedy Ci się podoba.

Gość mloda.niewiedzaca
liczyłam że dwie sekundy potem odpisze i przyleci do mnie z kwiatami ale faceci to dziś świnie i za nic mają moje kiwnięcia palcem

Gość naszeobsesje
kami20 jestes bardzo naiwna,ktos ewidentnie się podszywa pod to dziewcze a ty z takim baranem jeszcze rozmawiasz i dajesz mu satysfakcję.