Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odeszlo___ __ _

Sama, zlamane serce i brak wiary w milosc ___ odeszlo.

Polecane posty

Gość bieluś1985
Witam, weszłam na ten wątek dopiero teraz, przeczytałam cały, mam podobne problemy do Ciebie Odeszło, jeśli czasem tu zaglądasz, odezwij się. Ciekawi mnie jak ułożyłaś sobie życie,co u Ciebie słychać?

Gość mariolka 2333
heh mnie tez obwinil facet za nasze rozstanie rzekomo sie zmienilam a powody wymyslane byly okropne i sie kupy nie trzymaly facet jak szuka pretekstu zeby sie rozstac to wlasnie zwali wine na kobiete i jest mu z tym lepiej nie przyzna sie ze po prostu nie chce tylko zwala wine na nia ... dojdziesz do tego po czasie to po 1 a po 2 jak bedziesz sie z nim spotykac po kolezensku i siedziec zaplakana oraz zdruzgotana zeby czasem nie powiedziec czegos co jemu sie nie spodoba to na pewno nie wroci do Ciebie:) odetnij sie niech zbaczy jak to jest bez kontaktu z Toba wtedy dopiero zateskni no i oczywiscie jesli sie z nim juz spotkasz bo nie wytrzymasz to masz wygladac pieknie i byc pewna siebie niech co chwila ci dzwoni komorka i masz wygladac jakby ci nie zalezalo niesttey tak ludzie sa skonstruowani ze lubia rzeczy niedostepne mimo to mysle ze powinnas urwac kontakt w koncu jakis powod do zerwania mialas zobaczysz kiedys bedziesz dumna ze swojej decyzji po co cierpiec przez kogos kto cie oszukuje i spedzac z nim reszte zycia no po co? zycie jest za krotkie zeby je marnowac lepiej intensywniej teraz sie wyplakac i miec szanse na cos lepszego:)

Gość fikusia
hej mam taki sam problem duzo mi daja przwczytane tu porady tak jak kolezanka wspomniala jak sie z nim po kolezensku spotkalam to tylko plakalam. nie dalam rady inaczej, teraz nie mamy kontaktu juz z tydzien staram sie byc silniejsza, bylam z nim 3 lata plany zareczyny byly a pozniej nagle koniec

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.