Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Storczyk kwitnie

Mamy kochane pomożcie

Polecane posty

Gość Storczyk kwitnie

prosze mamy o pomoc, bo to doswiadczone i madre wedlug mnie kobiet. Sama jestem kobieta mam 22 (rocznikowo 23) lata. Miesiac temu przeszlam ospe. To znaczy 2 tygodnie i 2 dni przelezalam z nia wdomu. a teraz juz od 2 tygodni chodze do pracy i w ogole. bardzo uwazam cieplo sie ubieram jej duzo owocow, wapno pije, ale w tym tygodniu zlapal mnie katar taki przezroczysty i lekie drapanie gardla. naczytalam sie o polpascu, czy ja go moje zlapac, i czy takie lekkie przeziebienie moze go wywolac. Dodam, ze zarazilam siostre zaraz jak ja wyzdrowialam ona zachorowala, ale tyko tydzien (bo brala heviran) mi lekarz nic nie dal na ingerowanie w uklad imunologiczny, czy przez to bardziej jestem narazona na polpasca. dodam, ze lekko osy nie przeszlam, krostki mialam wszedzie ale nie w jakies masakrycznej ilosci, byla goraczka bole stawow, ale bite 2 tygodnie przesiedzialam w domu jak lekarz kazal

Gość moze skonsultuj to...
z lekarzem? niestety nic nie poradzę, ospe przechodziłam jak byłam mała:( wiec nie pamietam nic

Gość Storczyk kwitnie
tak zrobie w poniedzialek po pracy spruboje sie dostac, ale moze jeszcze ktos doradzi. ogolnie czytalam ze ten polpasiec moze sie ujawnic jak ktos przebyl np. cezka chorobe, infekcje, ma mocno oslabiony organizm, ja ogolnie czuje sie dobrze, nie czuje sie oslabiona, nie mam goraczki, tylko mam ten przezroczysty katar i lekie juz drapanie gardla, bo caly czas biore leki.