Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza-kobitka

Najlepszy podkład dla starszych pań

Polecane posty

Gość starsza-kobitka

Jaki jest najlepszy podkład dla kobiet, które przeżyły już pół wieku? Taki, który nie włazi w zmarszczki i nie wygląda jak maska.

Gość To ja proszę o uczciwą infor
Yves Rocher, Teint Crème Confort (Podkład kremowy z krokoszem). Bardzo fajnie nawilża, niedrogi. W promocji 37, a cena regularna coś ok.54 za 40 ml

Gość używam oriflame
giordani gold-jak dla mnie ok, mam 50

Gość starsza-kobitka
A używał ktoś fluidów Lirene?

Gość atakatam
można też pójść do Sephory o poprosić o próbki. Mi moja kosmetyczka daje bardzo fajne próbki firmy Matis i Thalgo.

Gość a tak na marginesiee
50 to nie starsza pani :)

Gość starsza-kobitka
Dla młodych, to niestety już starsza! Lustro też nie kłamie, choć w duszy ciągle mi młodo. Kupiłam dziś podkład Lirene rozświetlający i zobaczę. Jest niedrogi a podobno dobry. Zastanawiałam się nad przeciwzmarszczkowym, ale doszłam do wniosku, że na zmarchy i tak nie ma sposobu (chyba, ze ktoś ma?!), więc jak się rozświeltę, to może będzie lepiej.

nie za gęsty, bo będzie podkreślał zmarszczki, lekki z witaminami, filtrem UV, ten rozświetlający to dobry wybór :)

Gość la meme
Moja mama ma 55 lat i obojetnie jakiego podkladu uzyje(za 30 czy 150zl), to wyglada gorzej niz bez, bo podkresla on zmarszczki.

Gość dla starszych pan
to raczej dobry pampers a nie podklad, ich problemem jest nietrzymanie moczu a nie zmarszczki :classic_cool:

Gość nie ma lepszego od
la prairie caviar

Gość gość
Jesteście wstrętni ze swoimi wynurzeniami o pampersach i.t.p. wy też będziecie mieć zmarszczki i 50 lat.

Gość gość
nie wiem po co w ogole uzywac podklad, moja matka przed 60tką nigdy zadnych podkladow nie uzywala i wyglada dobrze; wlasnie od tych podkladow i pudrow wyglądacie jak takie stare lampucery i pudernice. W tym wieku lepiej wyglada kobieta nieumalowana, a nie taka burdelmama z podkladem i jeszcze usta pomalowane na czerwono :O

Gość gość
Najlepszy podklad po 50 to brak podkładu i cieni na powiekach.Troszkę brązowego tuszu na rzesy wystarczy. Czym mniej koloru tym lepiej.