Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jaki jest facet Skorpion? Mily/niemily/inteligentny/dominujacy?

Polecane posty

Gość karolaJJJJna
mój chłopak też jest skorpionem ma bardzo silną osobowość lubi dominować jest szczery wie jak coś wymusic na drugiej osobie ma swoje zasady nie latwo przebacza jest zabawny błyskotliwy ma problem z wyrazaniem uczuć czasem zamkniety w sobie wszedzie go pelno,nie znosi nudy bardzo dobry w łóżku;] no i ta jego pewność siebie...ale jakos przeboleje:P

Gość Feliczyta
miły---tak inteligentny---tak dominujący---tak natomiast złe cechy to---podejrzliwość,dziwkarstwo,rozrzutność

Gość PenelopeCrs
Niech spada na drzewo,ciul j.e.b.a.n.y!!!!Dziewczyny,ostrzegam:jak najdalej od tych s.k.u.r.w.i.e.l.i !!!Dziwkarze!!!!!!!!!

Gość dziwkarze

Gość spiertalajta spac dzieciuchy

Gość kasiaaa137
Msciwy, zazdrosny, żartowniś jakich malo, kurwiarz nie z tej ziemi!!! Zamknięty w sobie i skryty jeśli chodzi o wyrażanie uczuc to jest mało otwarty w tej kwestii jeśli niewie na czym stoi!!! Do tego jest dumny, nerwowy, arogancki, uparty, narcyz !!!

PenelopeCrs Dziewczyny,ostrzegam:jak najdalej od tych s.k.u.r.w.i.e.l.i !!!Dzi**arze!!!!!!!!! wypraszam sobie! :/

To aja pójde w drugą stronę tej dyskusji: Uważam że jest to całkiem możlwie że ktoś nas pociąga mimo że wg "horskopow" należałoby sie trzymać od takiego z daleka.

Gość wredna i bezuczuciowa
o tak!!dziwkarze straszni!!zgadzam się z tym!! niby biedactwa,niby wygadane,w łóżku cudowni ale puszczalskie to takie,że och!!:O

Gość olepeche15
w końcu z dwojga złego porzuciłam harleyowca i zakochałam się w kierowcy mojego autobusu szkolnego przynajmniej porządny z niego gość ;)

Gość depeche.15
to skorpion

Gość eks byla skorpiona
kobieciarz dziwkarz kurwiarz bawidamek meska dziwka