Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jaki jest facet Skorpion? Mily/niemily/inteligentny/dominujacy?

Polecane posty

Gość dziewczyna skorpiona
skomplikowany, chociaz przekonany ze jest prosty... tajemniczy, twardy, meski, trudny do zrozumienia, nie romantyczny, czasem czuły, jesli chce potrafi byc idealny... niestety dozuje swoją doskonalosc, tak ze ta staje sie tesknotą..niedoscigniona checią oddania komus w 100%... ciagle trzeba go zaskakiwac i pielegnowac zwiazek... oczekuje piekielnie inteligentnej partnerki, ale takiej, ktora nie bedzie okazywac ze jest mądzrzejsza albo w czymkolwiek lepsza... umysł sledczo analityczny ze sklonnoscia do nadinterpretacji... ale skurczybyk, najlepsze co mnie w zyciu spotkało... i nikt nie potrafi dac poczucia bezpieczenstwa i spokoju...

Gość do dziewczyna skorpiona
to masz przy nim poczucie bezpieczenstwa ,czy jest niepewnie?

Gość nie jestem ladna
zielona * co naprawde autor chcial przez to powiedziec ? Dlaczego nie posluchasz tego co POWIEDZIAL?

nie mam

a co powiedzial ? ;) nie slyszalas nigdy o interpretacji tekstow? czasem nie trzeba ich czytac , wystarczy wolna interpretacja .... :D

Gość nie jestem ladna
a wiesz jak taka "interpretacja" moze wypuscic w maliny?

Gość dziewczyna rybki
a ja i tak jestem najszczęśliwsza pod słońcem :)

Gość skorpion.
Jestem najlepszy z was - kto nie skorpion ten pizda

nooo , nie chodzilas do szkoly? ja zawsze tak nadrabialam wlasne nieuctwo ;) "wolna interpretacja" :classic_cool: a jezeli wiem jak autor tikal - innymi slowy: znam jego swiatopoglad - moge przewidziec - co chcial przez to powiedziec ;)

Gość skorpion.
Rybki to pipki.

Gość nie jestem ladna
a mnie w szkole zawsze mdlily tematy "co autor chcial powiedziec". Jakos nikt sie nigdy nie zastanawial co ten autor "powiedzial", zawsze "co chcial". Kiedys wstalam i powiedzialam, ze autor nic nie chcial powiedziec tylko tak mu do rymu pasowalo.

wyzej podszyw wiem ze mnie kocha. ale ciagla walka o jego wzgledy jest trudna... tylko ze z miloscia jest jak z roslina, trzeba pielegnowac, jak nie podlewasz, usycha, jak za duzo podlejesz gnije,... zwiazek ze skorpionem to nauka zachowania rownowagi. zadne sztuczkie, ktore dzialaja na facetow w przypadku skorpiona sa zawodne.. do nich trzeba opracowac nawet inny alfabet.. ale mam wrazenie ze sa tego warci.. "ciągla walka" wynika chyba z trudnosci z zaangazowaniem z ich strony... do czasu kiedy nie zaufa na 100% jest kosmicznie trudno czasami...

Gość Stabillo
Miałam i mam do czynienia ze skorpionami.Moze zaczne od złych rzeczy:) -nie są romantyczni -będzie Ci się wydawało,że mają uczucia ale tak naprawdę ich nie maja;) -dobry aktor -kłamca -kobieciarz -niestały -natura powsinogi:)nie jest do ujarzmienia -albo kocha,albo nie nawidzi -nie potrafi sie smiac z siebie -alkoholik:)kocha imprezy -centuś,patrzy na kase -pracoholik A teraz parę dobrych cech: -namiętny -nieprzewidywalny dlatego pociągający -kocha seks,choc nie koniecznie jest mistrzem pościeli -dowcipny -ma urok osobisty,trochę"klasy" -bywa dżentelmenem To są moje uwagi a apropo Pana Skorpiona.Proszę się nie zrażać,może po prostu trafiłam na złych ludzi Reasumujac-znak dla mnie szalenie pociągający,bo b.niedostępny,ale b.ciężko(w mojej ocenie)zbudować z nim związek:)Ale nie generalizujmy;)Na pewno żyją tutaj na świecie zajefajne dobre skorpionki;0 Pozdrawiam ciepło;)

Gość starrrrr76
jak mozna wierzyc w znaki zodiaku??????????????? jestescie zerami !!!!!!!!!!!!!

Gość nie jestem ladna
pewnie ze pasowalo. jak robisz takie smiejace sie buzie?

Gość nie jestem ladna
Przeczytaj sobie ksiazke Lyalla Watsona "Super Nature"

Gość starrrrr76
nie jestem ladna _ :-D

Gość nie jestem ladna
Dokladnie wlasnie o wplywie gwiazd.Facet jest biologiem. Obserwowal zycie w naturze. Czy wiesz na przyklad , ze ptaki w swoich wedrowkach kieruja sie ukladem gwiazd? E booka nie mam.

ukladem gwiazd? to ptaki fruwaja po nocy? a wiesz , nie wiedzialam , czego to czlowiek sie nie dowiaduje o polnocy :) napisz cos wiecej....

Gość nie jestem ladna
Jest cala grupa ptakow, ktore zyja tylko w nocy. Przyklad - sowa. Fruwanie to duzy wysilek fizyczny. Jak sobie wyobrazasz przelot nad pustyniami Afryki w pelnym sloncu?

Gość nie jestem ladna
Dzieki za linka

Gość nie jestem ladna
skorpion ujebal mnie w pipe

sowy tez wedruja ? ?? wlasnie zupelnie sobie nie wyobrazam , temat dla mnie nowy i nieznany ... ale ciekawe :)

Gość skorpiony mniaaaaaam
moj facet to skorpion poza tym jakos czesto skorpiony ciagly do mnie a sama jestem zodiakalnym lwem, skorpiony to meeega seksi choc ciezkie znaki :D

Gość Strzelec79
sa w porzadku-dobrzy kolesie i kompani do piwa