Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grube babsko

CZEMU FACECI LECA TYLKO NA WYGLAD

Polecane posty

Gość sdfs67lklklklkgh
raz jedna gruba jak dorwala sie do spozywczaka, to trzeba bylo wzywac wojsko

Gość dominik1000
U mnie w pracy jedna gruba szmata zjada wszystkie batony w automacie. Kurwa nie raz nawet i 40szt dziennie.

Gość grubasy atakują
tak jak w nicku!

Gość Ładna22
Niektórzy niestety też tak mają że mało zjedzą a i tak są grubi.

Gość grubasy atakują
nic z niczego się nie bierze, to tak jakby samochód na benzyne jechal, z pustym bakiem, pod gore :D

Gość murzyna se wyrwij

Gość pitson93
bzdura z tym wyglądem. Ja jestem przystojny młody wysoki, z postawną wyćwiczoną sylwetką, z charakteru spokojny dobry romantyczny pomysłowy i co z tego? i żadna dziewczyna u mnie w rejonie mnie wogóle nie chciała. Żeby kogoś znaleźć musiałem jeździc poza województwo na randki. Znalazłem dziewczyne wkońcu średnio ładną troche grubsza z kości, ale ma ładną figure, duże piersi i ładne oczy i usta. I jest mi z nią wspaniale lepszej mi nie trzeba. jedyny problem ta odległosc ale co weekend u niej daje rade przyjezdzac na niedziele i przenocowa u niej. Jestesmy juz dłuższy czas i jest wporzadku dobrze i fajnie udało nam sie i lepszej mi nie trzeba

Gość gość
TO nie prawda, że wszyscy patrzą na wygląd. Ja jestem raczej przystojny, dobrze usytuowany i jak dla mnie to kobieta ne musi być piękna, wystarczy, że jest w miarę szczupła i ma duży, jędrny biust. Twarz nie ma znaczenia zbytnio.

Bo to pierwsze z czym mają kontakt. Wyobraź sobie setkę obcych sobie ludzi w tłumie. Będziesz szukać wzrokiem inteligentnego oblecha licząc na intuicję, czy raczej poszukasz kogoś, kto wpadnie ci w oko i będziesz chciała poznać go bliżej. To dotyczy obojga płci.