Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maria22111

Prosze Was,odpowiedzcie mi na kilka pytan dot.rzeczy z rynkow,bazarow

Polecane posty

Chcialabym wiedziec ile kosztuja poszczegolne rzeczy z rynkow,bazarow. Napiszcie cene i miasto,wies :) Np reczniki duze i male,skarpetki,majtki,komplety bielizny.To co Wam sie przypomni to napiszcie.

Hehe,no moze glupie,ale tak.Mieszkam za granica i chcialabym w PL tym sie zajac,bo mam dostep do tanich ciuchow i nie mam czasu jezdzic i patrzec jakie ceny sa w PL :) Dzieki;) Swoja drogą,drogo jak na skarpetki :-o

Gość taka jaka owaka siaka
po co ci to? Co bazar i stoisko to inne ceny. Ja kupuje w mieście rajstopy dziecięce po 8-12 zł A koleżanka kupiła na bazarze na kresach suknie sylwestrowe po 15-25 zł z bolerkiem.

Slipy meskie 4 zł/szt Majtki damskie 3-15zł Komplety ok.30-40 zł A po co Ci to wiedziec??

Ja kupuje majtki swietnej jakosci za 8 zl na ryneczku w moim miescie (miasto wojewodzkie, woj lubuskie), staniki od 12zl w gore tez ekstra, mam niektore ponad pol roku i nic im sie nie stalo w praniu, zaden drut nie wyszedl, podobno babeczka sprowadza to z jakiegos polskiego miasta. Zawsze kupuje tylko u niej :)

Wiem,ze co miasto to inne dlatego chcialam byscie pisali miasto.Chce orientacyjnie miec. A powiedzcie mi czy to dobra cena.Mam dostep do kompletow biustonosz+ stringi badz majtki.Wszystko eleganckie,dobrej jakosci,koronkowe,bardzo ladne,sexowne.Jeden komplet moge nabyc za 4 zl.Brac je? W Polsce jakie sa ceny za taki?

Gość taniocha
ja kupuję takie po 20zl najtaniej i to byle co, bierz po 4 zl :) za to porzadnych majtek nie ma

Gość bierz po 4

Gość Anderka
Jak na mniejsze miasteczko, to cena za taki komplet może być w granicach 20-35 zł. Zejdzie na pewno!

Gość nie masz fotki zestawu
?