Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani z kauflanda

Czy sa jeszcze tacy ludzie na świecie?

Polecane posty

Gość wscibka ciotka
przestańcie! mlekonie traci swojej wartości, a karmienie to bardzo duża więź między matką a dzieckiem....

Gość taaa nie traci...
moze wierzysz jeszcze w to, że siara w pierwszych dnaich karmienia to to samo co mleko po 2 latach karmienia?:O

Gość przestan chrzanic o
wiezi! Ja nie bylam w ogole karmiona piersia, a mam taka wiez z moja mama, ze niejedna kolezanka takie relacje z wlasna mama chcialby miec jak ja! Takze tp akurat BZDURNY argument i to normalne zboaczenie, zeby karmic dziecko tak dlugo i mowie ci to sama jako matka :o

Gość ja pierdud
te matki to jakies zboczone.To trzeba leczyc w psychiatryku.Jaka wiez? To tylko w glowie chorych matek!!!!!!!!!

Gość xxxxxx102
buhahahaha wiez z matka buhahaha.

Gość ja pierdud
taka wiezia i miloscia robi sie dziecku krzywde.Mozna wyreczac dziecko do poznych lat ze wszystkiego: z ubierania sie,mycia, mozna sterylizowac naczynia, nie wypuszczac dziecka z domu, izolowac od otoczenia z powodu chorob, miksowac jedzenie, nie pozwalac na kontakty towarzyskie i intymne, wybierac zony i mezow itd. itd .To wszystko chore wymysly chorych matek.

Gość dfrtgyu
3,5 roku :O:O:O:O masaka... zboczona !

Sama karmiłam 4 dzieci, po ok 2 lata. Ale dłużej sobie nie wyobrażam :o Jednak znam jedną rodzinkę (na wsi mieszkają) gdzie kobieta ma 4 dzieci, w tym dwoje w wieku szkolnym i wszystkie karmiła bardzo długo. Jak zobaczyłam 8 latka, który wraca ze szkoły i włazi jej pod bluzkę to musiałam wyjść :o

Gość karmienie ma sens
góra do 2 roku życia. Teoretycznie to po 1 roku kiedy już dziecko wszystko je powinno się przejść na mleko modyfikowane z kubka. Do 2 roku życia jeszcze to ma jakikolwiek sens. Później to mleko nie wnosi nic do diety dziecka, bo wszelkie substancje dziecko przyjmuje ze stałych pokarmów które zjada w ciągu dnia. Karmienie 8 latki to już w ogóle poroniony pomysł. Myślę ze jakiś psycholog powinien porozmawiać z tą matką bo robi krzywdę dziecku i przede wszystkim sobie.

Gość rggr
Jakby miał patrzeć na żonę która karmi takie duże dzieckie to w sypialni bym jej nie tknął.

Gość a niby dlaczego
miałabym odstawiać od piersi dziecko i zacząć mu dawać krowie mleko? Naprawdę wierzycie, że mleko od krowy dojonej kilka lat ma więcej wartości niż kobiece po 2 latach?? Zamierzam karmić tak długo, jak długo dziecku jest potrzebne mleko. Czyli do 3 lat. Potem mleko w diecie jest zbędne. Krowie i każde inne.