Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wscibka ciotka

skandal, skandal

Polecane posty

Gość to forum...
sory, ale karmienie piersia jest lepsze niz dawanie dzieciom mleka z proszku do 3 roku zycia, czyz nie?? no chyba ze faszeujecie maluchy caly czas ta chemia..

Gość zdruzgotana 3 latkowi
i wyzej zadne sztuczne mleko nie jest potrzebne!!! takei dziecko moze juz jadac to co dorosli - jogurty, sery, przetwory mleczne ktore zawieraja wapń! nie znam dziecka ktroe w tym wieku pije "sztuczne" mleko!

ok, ja tam ci nic nie wyrzucam.. ja sama nie moglam karmic piersia wiec nie wiem jak to jest... niestety, ja tobie i dziecku to odpowiada to luz tylko mysle ze gorna granica dla cycka czy butli to 3 lata... to jest moj goal na najblisze miesiace, przed ukoczeniem 3 lat chce odzwyczaic corke od mleczka na noc :)

Gość o zaczyna sie teraz
"argumencik" z chemią :classic_cool: zaraz mamuski zaczna pisac, ze karmia swoje dizeciaczki tylko naturalnymi pokarmami ze swoich ogrodeczków, dzialeczek, jajeczka kupują od rolnikow ze wsi, miesko rowneiz itp.:P:P:P:P

Będąc Twoją starszą córką obrzydzałby mnie widok 4,5 latka przy cycku matki, to okropne moim zdaniem do 6 miesięcy później do zboczone, nie etycznie i nie moralne...Napewno czułabym zakłopotanie i niesmak przy takiej osobie :/

"Proszę Was ludzie nie przesadzajcie. Założę się, że 1/4 osób czytających ten temat karmi dziecko piersią właśnie w wieku 2-3 lat tylko są matki, które wstydzą się do tego przyznać lub boją się właśnie ponizenia i wyśmiania - proste. " a skąd ty masz takie informacje? siedzisz u każdego na chacie i wiesz? jak można karmić dziecko piersią w takim wieku. synek mojej znajomej ma niecałe 3 latka i je normalnie a nie cycka... do 10 lat będziecie te swoje dzieci cyckami karmić?

Gość no coz to juz wolę
to mleko ze sklepu niz karmic piersia tyle czasu!

moja corka jada wszystko :D hehe jakie oburzenie ;) to jest niestety zly nawyk, mleko na noc, to taki jej zastepczy cycus...

Gość to forum...
no jak ktos mieszka na wsi, to nie musi kupowac takich rzeczy :):) ja sie nie wtracam czym karmicie dzieci swoje, ale chyba lepsza piers jak by mialo wcinac jakies sztuczne mleko.. jak maluch chce pic, to czemu mu odmawiac, jesli to matce nie przeszkadza...

Gość mleko krowie z kartonu
nbazywasz sztucznym mlekiem?:D to idac tym tropem wszystko co jemy jest sztuczne (sztuczne, czyt. - wyprodukowane w laboratorium chemicznym):classic_cool:

Gość to forum...
kazdy robi jak uwaza i mysle ze nie nam to oceniac, to tyle ode mnie

Gość a dlaczego nie... przeciez
kazdy ma prawo do oceny postepowania innych i ja negatywnie oceniam długie karmienie piersią!

ja jak juz wczesniej pisalam nie krytykuje..sama niewyobrazam sobie mojej corki przy piersi do 3,4 roku zycia, nie wiem po prostu nie moge... a ja z butla tez przesadzilam, mala juz od dawna nie robi w pampersy, jest sprytna i zaradna, no tylko te mleczko na noc... krowiego nie chce pic nigdy nie lubila... :/

Gość to forum...
co wy wiecie o zuciu jak widze ze wiekszosc z was to mieszczanki co to krowy na oczy nie widzialy :D:D ja lece, nie marnuje na to forum nerwow juz, papa

tyle ze jak to z dzieckiem, polozysz spac a ona mamusiu chce mleczko... oh, niepotrzebnie ulegamy (to samo odnosi sie do cycka na noc)

Gość xxxxxx102
karmienie cycem w tym wielku to wielka przesada. to forum... niezla opinie robisz wsiom piszesz tak jakby na kazdej wsi ludzie tylko krowy i swinie mieli.