Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca rady

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość szukajaca rady

to bedzie dluga historia. poznalam go na imprezie. pozniej zaczelismy sie spotykac.na poczatku traktowalismy luzno nasza znajmosc. ja sie zakochalam, on na pewno byl mna zafascynowany, ale do milosci to duzo brakowalo, bronil sie przed tym. bylismy razem z pol roku, pozniej rozeszlismy sie, jednak ciagnelo nas do siebie i w ostatecznosci, sprobowalismy jeszcze raz. Nie trwalo to dlugo, zrobil mi swinstwo i zerwalam z nim kontakty tak ostatecznie. czulam sie wypruta po tym pseudo zwiazku. Jest teraz taka sytuacja, ze siedzialam w domu i przypominaly mi sie wszystkie fajne chwile, imprezy, wyjscia, rozmowy. Brakuje mi tego. I teraz mam pytanie, jak juz zarysowalam kontekst, czy kiedys bedzie mozliwosc by wrocic do zwyklych spotkan? czy mozna sie z kims przyjaxnic, kogo sie darzylo uczuciem?

nie....tak zwana "przyjaźń" to odkopywanie trupa...zamiast patrzeć za siebie lepiej zacznij myśleć o przyszłości...:)

Gość moim zdaniem tak ale zależy
to od Waszych charakterów, wzajemnych chęci, oczekiwań wobec tej relacji każdej strony itp. - oboje musicie chcieć. Poza tym na początku na pewno będzie dziwnie, ale im dłużej będziecie pozostawać w "koleżeńskich relacjach" tym bardziej będą Wam się one wydawać naturalniejsze niż "niekoleżeńskie" z których będziecie się potem śmiac. Można tak, ale to zależy.

Gość oluniaaa
Wiem, ze on by chciał pozostac w kolezenskich. tylko co z tym co bylo kiedys, uda się do tego nie wracac? on mnie chamsko potraktował nie wyjde na idiotke wyciagając dlon na zgode?