Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ladna

Kto wierzy we wrozby z reki?

Polecane posty

Gość nie jestem ladna

Gość nie jestem ladna
nikt nie wierzy?

Gość depeche ty nie bądź taka mądra

Gość nie jestem ladna
Stara i mroczna kraina magii krolowala na tym swiecie duzo dluzej niz stosunkowo mlody obszar wiedzy wspolczesnej. Zawiera w sobie madrosc ludu, pragnienia pokolen i dazenia do nieznanego. Nawet jesli nie wierzysz w jej moc to nie powinnas jej lekcewazyc.

Ja nie wierze od czasów bycia stosunkowo małym dziecięciem. Ciekawość co mnie czeka poskutkowała utratą pewnej sumy pieniędzy. Cóż sędziwe cyganki coś muszą jeść :D

Gość nie jestem ladna
Ludzie, ktorzy na serio zajmuja sie przepowiedniami zazwyczaj nie biora za to pieniedzy. Jesli traktuja to zarobkowo to nie skupiaja sie na wrozeniu tylko na dbaniu o kase.

Ludzie, ktorzy zajmuja sie wrozbami, prawdopodobnie sa sami skrzywdzeni przez los, do tego nie maja najczesciej zadnych pochlaniajacych ich zajec [innej pracy, zainteresowan, szczegolnych zdolnosci - poza manipulacja innymi], w dodatku wierza w nieomylnosc swoich sadow o innych. Nie wierze w zadne wrozby, za to ufam wlasnej intuicji, i dobrze na tym wychodze :D 🖐️

Gość nie jestem ladna
Gdyby "niezajmowanie sie" wrozbami chronilo przed pokrzywdzeniem przez los to nikt by nie wrozyl. Jakos ci co nie wroza tez bywaja pokrzywdzeni przezz los. Wierzysz w intuicje? A co to jest intuicja?

moze mi to tylko faza przejsciowa ale wydaje mi sie ze nie sensu myslec o przyszlosci co bedzie to bedzie, trzeba pracowac na przyszlosc , ale nie myslec o tym co bedzie i tak wszyscy jestemy piorkami na wietrze.

Poczytaj sobie w googlach ;) Co do wrozb, pozwol, zebym mogla miec swoje zdanie, czyli takie jak wyzej. I tym optymistycznym akcentem...:🖐️)))

Gość nie jestem ladna
depeche - mowi sie , ze kazdy jest kowalem swojego losu. To co zrobisz dzisiaj da owoce jutro. Jest taka teoria, ktora mowi, ze przyszlosc jest scisle okreslona. oreore - twierdzisz , ze sluchasz intuicji a nawet nie wiesz co to jest intuicja?

Gość nie dość że jesteś brzydka
to jeszcze głupia :O

Gość nie jestem ladna
jak ci nie odpowiada to nie czytaj mojego tematu

no to wlasnie ja sadze ze kazdy ma zycie takie na jakie zasluguje. przeznaczenie/ sily wyzsze w tym wzgledzie nie maja zadnego wplywu.

Gość nie jestem ladna
to powiedz mi w jaki sposob ludzie zasluzyli sobie na smierc lub zostanie kaleka po trzesieniu ziemi na Haiti?

powinnam byla sprecyzowac- mialam na mysli wiekszosc ludzi, ktorzy zyja w powiedzmy, przywoitych warunkach. niczym sobie nie zasluzyli, oczywiscie, po prostu kazdy ma inne zycie, co nie zawsze ( i przewaznie nie jest ) sprawiedliwe.

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
To wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) uratowała mój związek, w którym ostatnio nie dzialo sie zbyt dobrze. Przekonałem swoja dziewczyne do wspólnego przeprowadzania rytuałów miłosnych. Może to brzmi śmiesznie, ale wszystkim sceptykom proponuję je sprawdzić, bo one działają. Nie wiem jak, ale działają.