Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goplana.

Spacerówka na wyboje, nierówne chodniki i krawężniki- jaka??

Polecane posty

Gość Goplana.

Hej, szukam spacerówki, która spełnia takie warunki: - dobrze się prowadzi po wybojach i nierównościach, - ma głęboki daszek chroniący przed deszczem, wiatrem, - regulowany podnóżek, - jest w przystepnej cenie. Czy któraś z Was może mi cos doradzić? Przy 1. dziecku miałam Chicco ponee i zamierzam jej się jak najprędzej pozbyć, bo strasznie mnie rozczarowała. Zastanawiałam ię nad Coneco traffic, bo ma świetny daszek, ale raczej nie nadaje się na nierówne chodniki i leśne ścieżki.

Gość szpindlerowy mlyn
my mielismy chicco muliway i sie bardzo srawdzila, teraz mamy maclarena i tez fajny ale juz na lesnej sciezce sobie nie poradzi tak dobrze...

Gość Isssunia
Mi się świetnie sprawdza spacerówka zrobiona z Roan marita głębokiego :)

Gość Hmmm takie rzeczy to tylko w
Erze ;) Nie dostaniesz niższego mocnego i trwałego za małe pieniądze. Te wózki Coneco są tanie i fajnie wyglądają na zdjęciach z folderów reklamowych, choć w rzeczywistości są żywym przykładem sloganu: cena = jakość, czyli sypią się diabelsko, bo są wykonane z bardzo kiepskiej jakości elementów. Z solidnych (solidniejszych od Chicco i Graco, są Emmaljungi, Teutonie, Peg-Perego, Quinny, Bebe Confort i kilka innych marek; z polskich to chyba tylko Implasty, Roany i X-landery są takie konkretniejsze... nad resztą możnaby natomiast długo dyskutować) :)

Gość Hmmm takie rzeczy to tylko w
* niczego

Gość vu vu vy
polecam x-lnder x-run