Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaowaka

nie chce slubu

Polecane posty

Gość takaowaka

chlopak mojej kuzynki jest dziwny. po pierwsze termin slubu maja na wrzesien. ale okazuje sie ze ona jest w ciazy i trzeba by przyspieszyc wesele. ale on nie chce!! nagle mu sie odwidzialo. nie chce wesela. i sie zastanawia czy z nia byc!!teraz nagle po 7 latach. i jeszcze ona w ciazy. jej rodzice placza calymi dniami. on w ogole z rodzina swoja ma kontakt tylko z matka. siostre traktuje jak smiecia. albo nawet gorzej. do mojej kuzynki tez czesto mowi. nie wtracaj sie. nie twoja sprawa itd. przy gosciach. jak myslicie czy on bedzie ja tak samo traktowal jak siostre? siostre leje i zneca sie nad nia psychicznie i wyzywa od najgoszych. mowi do niej spierdalam z lozka bo chce sie wyspac. i w ogole gorzej jak psa. czy to jak on traktuje siostre mowi ze tak samo bedzie traktowal swoja zone?

Gość a może jakaś chętna
:O

Gość takaowaka
jego siostra uciekla z domu rodzinnego i on nie pozwala jej tam nawet przychodzic mowi wypierdalaj itd. jego matka mieszka za granica. to taki typowy mamusin synek. mama wszystko placi to sie jej podlizuje. mama mieszka za granica. wiec cala chate ma dla siebie. do ktorej sprowadzil ta zaciazana kuzynke. ojciez zostawil jego matke jak byla w ciazy

Gość hsd
żonę będzie traktował gorzej

Gość takaowaka
poza tym niezly z niego czarus i jak sie stara to potrafi byc wspanialy ale to chyba tylko taka poza jak le na muchy. czesto tez sam imprezuje itd. nic nie robi w domu i jest chytry. ale swietna prace i opinie.

Gość ufgatria
ładnie to tak obgadywac rodzinę na kafe?:o

Gość aaapsik
oczywiście , że bedzie tak traktować żonę ....ni e zazdroszcze, tu ciąża a takie ekscesy...;/

Gość takaowaka
musialam sie wygadac bo mnie to wkurza i szkoda mi jej. i nie wiem co mam radzic. czy zeby przyspieszyli slub czy odwolali

Gość ufgatria
ten koleś to śmieć, jak ona może z nim być? i jeszcze jego dziecko nosi:o

Gość takaowaka
ta jego siostra niby miala jakies problemy zdrowotne ze niby rak czy cos. a on nawet sie nie interesowal. a jak przyszla kiedys w odwiedziny do matki to jej kazal wypierdalac

Gość aaapsik
najlepsza rada będzie taka jak powstrzymasz sie od radzenia:) sami muszą dojśc ze sobą do ładu , jak by nie było , to jak będzie żle to będzie na ciebie...

Gość takaowaka
a moze to wina tez siostry i jednak bedzie dobry dla kuzynki?? chociaz na wyglad to ona wyglada strasznie chuda i w ogole sie zrobila. kiedys jak pamietam to szalal za nia a teraz zrobilo sie dziwnie

Gość takaowaka
ale ona pyta co robic co robic. dziecko w drodze. dziecko potrzebuje ojca. ona go kocha

Gość aaapsik
może się odkochał ??

Gość takaowaka
no na to wyglada. ale glownie martwi mnie jego relacja z siostra i to jak on ja traktuje. zreszta nie tylko ja ale w ogole ma straszne poczucie wyzszosci. martwie sie jaki on bedzie dla zony i dziecka.

Gość takaowaka
mi sie wydaje ze wlasnie zaczyna ja zle traktowac.

Gość takaowaka
ktos ma moze doswiadczenia z tego typu facetami?

Gość takaowaka
jak myslicie?

Gość takaowaka
ups

Gość takaowaka
co o nim myslicie???

Gość takaowaka
nooo:(

Gość takaowaka
up

Gość takaowaka
up up

Gość
w życiu i za żadną kasę bym z takim nie była :O

Gość takaowaka
nie chce zeby on ja bil i ponizal i teraz jeszcze dziecko a on zamiast sie o nia troszczyc to wyprawia cyrk. rodzice placza. a on w dupie to ma. i jeszcze mysli ze jest najpiekniejszy na swiecie. tylko miesnie wyrabia, pracuje, je i pierdzi. i mysli ze swiat zwojuje. a ona biedna

Gość takaowaka
i jeszcze komentuje jaka to ona sie chuda zrobila i co ma jesc a czego ma nie jesc itd

Gość laweenda
ona nie jest biedna, ona jest głupia. W końcu widziały gały co brały (biorą) i co tu płakać? Niech kopnie faceta w dupe i po zawodach.

Gość takaowaka
upsa

Gość takaowaka
??

Gość takaowaka
o widze ze nie wiadomo co robic. mysle ze ten facet gdyby sie postaral to bylby fajnym gosciem. zreszta jestsuper przystojny i zdobywal ja przez dlugi czas. hmmm. moze to tylko strach przed malrzenstwem