Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf

chce z nim zerwac ale jestem za słaba psychicznie

Polecane posty

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf

kocham go ale on zle mnie traktuje nie bede sie rozpisywała w szczegółach ale wciaz mnie okłamuje w waznych sprawach, podejrzewa o zdrady,wciaz mi wmawia ze miałam przed nim jakis innych partnerów seksualnych;/podejrzewa ze go okłamuje pff co za człowiek wszystkich swoja miara mierzy oczywiscie nie miałam... pije,itp znam go dopiero 7 mc poł roku jestemy razem na poczatku sielanka od 2 miesiecy tragedia on uparł sie ze bede jego i tylko jego... probowałam wielokrotnie zrywac wtedy przyłaził pod dom,do szkoly,przyjezdzał pijany samochodem proszac zebym go odwiozła itp to toksyczny człowiek wiem to i widze wyraznie prosi wciaz o szanse o ostatnie szanse...wtedy jest cudowny,slodki itp jestem zakochana i to mocno w osobie ktora jest w dobrych chwilach wiec tak ciezko mi wtedy... zawsze sie konczy kolejna szansa jak zerwac?? on sam mi ostatnio oowiedział jak mu mowiłam ze mam słaba wole ze raczej nie mam woli wcale;/-takie były jego słowa

Zrewij z nim przez sms :D 🖐️ I jeszcze jedno: poczytaj sobie o narcystycznym zaburzeniu osobowosci - to temat dla Ciebie 🖐️

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf
zrywałam juz tak zrywalam przez telefon przez rozmowe on tego nie przyjmuje do wiadomosc!!!!! i pyta o ktorej po mnie przyjechac i przyjezdza nawert jak mu mowie ze niechce!!

Gość zmien tel gg mail
nie wpuszczaj do domu, nie mozesz sie wahac, tylko mocne sygnaly

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf
up

Mam wrazenie, ze Ty tez nie "przyjmujesz do wiadomosci" i nie rozumiesz pojecia "zerwanie". Jesli ktos zrywa kontakt, to nie ma zmiluj 🖐️

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf
telefon mam w mix plusie wiec nie moge zmienic numeru przez 3 lata dopuki mam umowe;/

Gość bojabojaboja
Musisz być konsekwentna. Inaczej każdy będzie Ci tak wchodził na głowę. Nie dziw się, że on robi co chce i mówi co chce, kiedy wie, że Ty i tak będziesz tańczyła tak jak Ci zagra. To co powiedział o Twojej silnej woli a raczej jej braku powinno Ci wsiąść mocno na ambicje. Ale nie, Ty marudzisz na forum. Musisz wziąć się w garść, bo będzie tylko gorzej i dobrze o tym wiesz. Podejmij kilka radykalnych kroków, niech widzi, że na prawdę go nie chcesz a nie po raz kolejny tylko tak mówisz.

Gość zmien tel gg mail
mozna zmienic sklada sie podanie, albo zablokowac jego nr

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf
dlaczego głupia?? to nie jest prowokacja

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf
up

Gość bojabojaboja
No to nie odbieraj albo odrzucaj rozmowy. Jak przyjeżdża to niech stoi pod drzwiami ale nie wpuszczaj. Nie odpisuj na maile ani na gg. W końcu zrozumie.

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf
tyle ze ja go kocham serce mi peka jak słysze jak płacze do telefonu krzyczy pod domem;(zebym wyszła

Gość gggbgfgffgsrfrfrfrf
up

Gość bojabojaboja
No i co w związku z tym, że go kochasz? Coś Ci daje dobrego ta miłość. Siedzisz i płaczesz, tak chcesz, żeby było całe życie? Jak chcesz dalej cierpieć to nic nie rób, jak chcesz być szczęśliwa to się uwolnisz od niego biorąc do siebie życzliwe rady. Twoje życie i Twój wybór.

Gość hytyyyyt
up