Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angela 2 0 1 0

Problem

Polecane posty

Gość Angela 2 0 1 0

Mam 18 lat. Jestem z moim chłopakiem od 6 miesięcy przez pierwsze dwa miesiące wszystko było ok , ale potem się zaczeło . Zaczoł się zadawać z dziwnymi typami , dziwnie się zachowywać . Kiedy pytałam o co chodzi zaczynał krzyczeć . W ostatnich dwóch miesiącach zrobiło sie coraz gorzej posówał się coraz dalej teraz dochodzi nawet do tego że potrafi mnie pobić z byle powodu np.bo źle się ubrałam , bo powiedziałam coś co mu się nie spodobało . Wczoraj w nocy zaczoł mnie dusić bo nie chciałam z nim uprawiać seksu , a kiedy zobaczył że naprawde nie mogę oddychać puścił mnie i przeprosił . Już dwa razy próbowałam od niego odejść ale nic z tego nie wyszło za pierwszym razem połamał mi żebra , a za drugim nie zdążyłam wyjść z domu nim on by wrócił kiedy zobaczył mnie spakowaną wpadł w szał i połamał mi szczenke . Teraz boje się cokolwiek zrobić bo z byle powodu wpada w szał .Proszę dajcie mi jakieś rady

Gość Angela 2 0 1 0
Czemu twierdzisz że są to nędzne prowokacje

Ano temu :P, ze zmyslasz. Nikt przy zdrowych zmyslach, nie godzil by sie na takie traktowanie, a juz na pewno nie tesknil i kochal po tym, jak mu lamia zebra.:D Badz wiec tak grzeczna, idz spac i nie marudz :P 🖐️

Gość Angela 2 0 1 0
Masz racje nikt przy zdrowych myślach by z kimś takim nie był i nie napisałam ze tęsknie i że go kocham bo to nie prawda

Gość bojabojaboja
oreore ma racje Idź spać dziecko.

Gość Angela 2 0 1 0
Ale w doradzić umiecie

Gość lololololololool
odejdz od niego

Gość zaskoczony tylko troche
taa a potem powiesz że byłaś z kims w związku ?:D wieksząc debili z kafe nie wie co to prawdziwy związek

Gość Angela 2 0 1 0
Zaskoczony nie rozumiem o co Ci chodzi