Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawisc=milosc

Nam faceta, ktory twierdzi ze nienawidzi bylej zony.

Polecane posty

Gość nienawisc=milosc

Ale 1. o jej nowym partnerze mowi uzywajac laciny kuchennej 2. ciagle ja strofuje za to ze za malo czasu poswieca dzieciom 3. tweirdzi, ze gdyby ona nie wniosla sprawy o rozwod, on tego by nie zrobil, bo w koncu sa dzieci i trzeba do konca brac za nie odpowiedzialnosc milosc to z jego strony czy faktycznie nienawisc 1. nienawidzi jej za to ze odeszla czy 2. za to ze zostawiala troche na boku dzieci w stosunku do swojego partnera? a moze on sam nie wie co czuje do niej, moze za nia teskni, ale czuje wstret do niej ze przyprawila mu rogi, nie po raz pierwszy pomozcie mi to ogarnac i nie pytajcie kim on dla mnie jest, bo to nie ma nic do rzeczy - dzieli nas okolo 3000 km. prosze o opinie, zdania, ja nie wiem jak mam rozumiec tego czlowieka - a jak nie rozumiem czegos, to sie wkurzam pozdrawiam

Gość nam czyli znam czy mam
:-P bo to zmienia postac rzeczy

Gość nienawisc=milosc
znam, mialo byc pewnie dlatego nikt sie nie wypowiada

Gość no to już mnie nie dziwi
Kocha ją nadal.

Gość nienawisc=milosc
sorry ze zapytam, jestes facetem? i z czego tak wniskujesz, co Cie najbardziej o tym przekonuje, chce wiedziec czy mam dobre przeczucia

Gość krowa która dużo ryczy
mało mleka daje.... a facet, którego namiętnością jest kalanie swojej ślubnej, a jednocześnie matki ich dzieci to d--a wołowa. Mój miał podobnie, ale na moje sugestie, że jesteś ojcem dzieci i zaopiekuj się nimi odparł krótko - to matka powinna zajmować się dziećmi. Poznałam jego żonę osobiście,[ nie chciałam im bruździć w małżeństwie, które mogliby jeszcze naprawić], okazała się być kobietą z klasą, przystojną, zaradną. Swojego, wówczas jeszcze męża na etapie rozwodu oddała mi z uśmiechem. Szybko przekonałam się, że nie warto...

Gość nienawisc=milosc
no tak, rozumiem to tutaj jest podobnie, wyzywa ja od k... zastanawiam sie tylko czy to jest jakis rodzaj obrony, niedorozwoju, czy zakamuflowana milosc do niej probuje to rozwiklac zwyczajnie rozumowo, bo to ze facet jest dupa ... to juz od dawna wiem, ale jakos dziwnie mi sie patrzy z boku na jego szarpanine poza tym zwyczajnie chcialam teopretycznie moze nawet podywagowac, poznac opinie na tn temat

Gość nienawisc=milosc
nikt sie juz wiecej nie wypowie, ciekawosc mnie zzera co tez sie moze dziac w glowie takiego faceta wypowiedzcie sie prosze