Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypilam wiec napisze

Przyjaciolka z dwojka dzieci...HORROR

Polecane posty

Byla u mnie na tydzien przyjaciolka ktora ma dwoje dzieci. Myslalam,ze oszaleje. Dzieci nie sa nauczone siadania do stolu by zjesc posilek tylko biegaja po pokoju a mamusia za nimi z widelcem :o Bajki lecialy 10 godzin dziennie niewazne czy dzieci ogladaja czy nie. Po kilku pierwszych godzinach mialam ochote podbalic plyte DVD. Jej maz zajmuje sie dziecmi tylko jak ona jest przy nim, a jak np usypiala mlodsza corke to on (bo jej nie bylo) nie zajmowal wcale sie mlodsza corka tylko buszowal w necie .Mala raz zranila sie nozem a raz spadla ze schodow...szok normalnie! Jeszcze mi pitolili ze mam pomyslec o macierzynstwie :o. Kuzwa. Zeby tak jak oni wychowywac dzieci????

Gość skorrrro
uważasz,że też byłabyś taką matką....

Depeche :D

Do Skorrrrrro : po co ryzykowac ? Ja nie chce miec dzieci. Mam 35 lat i od ok 10 slysze ze powinnam. wierz mi, ze to meczy. tym bardziej jesli mowione przez osoby ktore wychowywac dziec nie potrafia. najprosciej jest "zrobic"...tylko co dalej?!

Gość po pierwszej juz
Horrorem jest to że obgadujesz swoją przyjaciółkę przed nami kafeterianami :P Ty jebnieeta dziwko :P

PO PIERWSZE JUZ spadaj cieciu

Gość po pierwszej juz
nie mów mi co mam robić, idź przeproś koleżankę za to co zrobiłaś :P

Gość skorrrro
No to skoro nie chcesz to nie. Masz prawo. A kiedy ktoś zaczyna wypytywać,sugerować utnij stanowczo temat słowami " nie chcę mieć nigdy dzieci więc proszę skończcie o tym ze mną rozmawiać". Jak nie podziała odejdź.

Skorrro : od lat tak mowie i podaje przyklady...ale niestety w Polsce wciaz trudno zrozumiec,ze kobieta moze nie chciec miec dzieci.Niestety. Po ostatniej ostrejrozmowie,sadze ze przybajmniej moja mame mam" z glowy!

Gość po pierwszej juz
Słuchaj ty 35+ pijaczko i obgadywaczko porządnych ludzi! Znajdź se chłopa, pomyśl że dasz życie, anie o swoim nie podtartym jak trzeba dupsku potrafisz tylko myśleć. Pierdolenie: bo ja nie chce miec dzieci, a skąd wiesz? miałaś?

Dzieciaki przyjaciolki nie sa nauczone bawiania sie w ciszy miedzy soba.Rysowania,skladania lego czy puzzli-czegokolwiek. One (nie wiem skad tyle sily) biegaja i piszcza 10h dziennie. jedza ...same slodycze i kaszki na mleku. Obie pija butelki-jedna ma 2 a druga 4 lata.

po pierwsze - spadaj na drzewo. kolejna nietolerancyjna zakala! Co Ci do mojego zycia????!!!! A meza mam, glabie kapusciany!

Gość po pierwszej juz
Kolejny genialny podszyw. Gratuluje temu komuś :)

wypilam zapytaj swoja mame jaka ty bylas w wieku 2 czy 4 lat, pewnie tez biegalas, piszczalas, krzyczalas i z dupa na jednym miejsu 5 min nie usiedzialas. zdrowe dzieci pelne energii juz tak maja

no bo niestety w dzisiejszych czasach ludzie zapomnieli co to jest bicz na smyczy i kiey dziecko jest niegrzeczne zamiast je zdzielic rodzice prosza. a jak wiadomo skutki sa oplakane (patrz-->ja)

Gość po pierwszej juz
To powiedz mi czy spotkałaś choć raz w życiu kogoś kto powiedział że żałuje że ma dziecko??

Ja bylam spokojna i jadlam przy stole. jak kazde normalnie wychowywane dziecko!

Gość po pierwszej juz
ty sie depeche nie chwal tak, bo nie jestes tu centrum uwagi :P a widze że ludzie nie zaczaili podszywa co sie tyczył autorki :P

po pierwsze : a Ty znasz kto NIE zaluje? Tak szczerze....

ja nie zaluje. czasem chce mi sie plakac i rece mi opadaja ale nigdy nie powiem ze zaluje ze mam dziecko

ide kupe zaraz wracam🖐️

Gość po pierwszej juz
Zreszta co ja mogę wiedzieć o zyciu:O

Gość po pierwszej juz
Poznałem 3 rozwiedzione babki w Twoim wieku z dzieckiem. 2 to był dramat co przeżyły, ale każda w życiu by nie cofnęła czasu by nie mieć swojej pociechy. Nawet w rodzinie miałem taką sytuacje że przyszło na świat nie planowane dziecko i co? Jest kochane jak każde inne. Więc do wyra i do robot! :P Poza tym ty się sugerujesz cudzymi dziećmi. Nie znasz powiedzenia: dzieci się dzielą na bachory i na własne? ;)

Gość po pierwszej juz
Won tam podszym , swojego nie ruszaj :P

wydaje mi sie, ze wiekszosc ciaz podyktowana jest niewiedza tego co czeka rodzicow w szczegolnosci matke i czystym rachunkiem : "chce go miec na zawsze"- najlepsze rozwiazanie:ciaza....

Gość po pierwszej juz
Za młoda na dzieci jestem mam nie całe 14 lat ,ale chciabym kiedyś miec murzyna z duzą pałą