Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypilam wiec napisze

Przyjaciolka z dwojka dzieci...HORROR

Polecane posty

Gość po pierwszej juz
Wypilam wiec napisze doopka czysta?

Gość po pierwszej juz
niewiedza i owszem jak zachodzą gówniary z gówniarzami w sposób skrajnie nieodpowiedzialny. No a co powiesz na osoby które mają dzieci a chcą mieć jeszcze jedno?

Poza tym ty się sugerujesz cudzymi dziećmi. Nie znasz powiedzenia: dzieci się dzielą na bachory i na własne? ----dziekuje----postoje :P

Gość po pierwszej juzz
won ty jebany podszywie

Po pierwsze: jezeli ktos czuje sie spelniony, dzieci dobrze wychowuje,dba o nie, ma zasady, jest w stanie zagwarantowac im przyszlosc to niech i 10 ma!!!

Gość po pierwszej juzz
zmieniam nicka bo te poszywy mnie wykonczą :O

Gość po pierwszej juz
nie nie zmienie nicka, pisze pod tym co przedtem

Wkorwia mnie jednak jak ktos nie potrafi nawet dziecka nauczyc siadania przy stole pi pieprzy ze ja mam miec dziecko :o Mam miec bo co?! Bo mam tzw warunki???

Gość po pierwszej juz
Ooo dorobilismy sie co ? :D Nikt ci tu nie mówił że masz miec bo masz warunki i nie musisz sie tu popisywać. Nie dojrzałaś do posiadania dziecka i tyle i udowadniasz sobie tylko że ktos tam nie umie dziecka wychować to ........ nie chce mi sie pisać. Każdy zdrowy człowiek pragnie miec dziecko, zwłascza w tym wieku, jak dla mnie jesteś wybrakowana emocjonalnie i wygodnicka. Masz męża? W sumie to wątpie bo piepysz jak typowa stara pannica

Gość po pierwszej juz
Na dowód tego mysle że jakbyś miała męża to byś tu z dupą przed 2 w nocy nie siedziała.

Mam Ci przeslac akt slubu ?! :o dlaczego kazdy czlowiek posiadajacy macice musi sila rzeczy pragnac rozstepow i ograniczen?

Dlaczego nie moge siedziec w necie? Widzisz mnie tu co noc????Moze maz jest u rodzicow bo wczoraj byl pogrzeb kogos z rodziny- wszechwiedzaca wrozko???!!!

Gość po pierwszej juz
Zrób to dziecko i przestan beczec kretynko :O żebym miałą czym to bym sama Ci zrobiła

Kto kurwa beczy? jak juz to becze, bo przyjaciolka dala sie udupic!

autorko jesli dziecko kojazy ci sie tylko z rozstepami i ograniczeniem wolnosci to wspolczuje - nawet lepiej ze dziecka nie masz bo bylo by biedne

Gość po pierwszej juz
Jestes egoiskta, i masz paskudny charakter normalna kobieta nie dała by mi się tak sprowokować. A po drugie ty zakurwiały podszywie nie jestem kobietą tylko facetem i kurwa wtopa bo wynika z tego że sie podemnie płeć żeńska podszywa ha ha :) Wracając do tematu, żygam egoistami :) i widać jaka jesteś płytka, roztępy... ludzie!!!!!!!!! roztępy w zamian za nowe życie cóż to za wygurowana cena!!!!! jestems na utrzymaniu męża co? boisz się że cie kopnie w dupe bo ciałko stracisz? :D

xxxxxx przeciez mowie, ze nie chce. tak, dziecko to ograniczenie . Kobiety majace dzieci mowia o zupkach,kupkach i prochnicy zebow ewentualnie o genialnosci ich dzieci. Dziekuje- postoje :o

Egositka bo o? Bo nie chce "bezsresowo" wychowywac dziecka, ktoremu wszystko wolno?=!!!!

wygorowana a nie wygurowana. Macierzynstwo odbiera znajomosc ortografii????

male sprostowanie- przed porodem kobiety rozmawiaja o kosmetykach i facetach, dyskusje tak samo monotematyczne . jesli naprawde sie czyms interesujesz dziecko tego nie zmieni. oczywyscie twoje priorytety sie zmienia, ale zobacz ile kobiet ktore naprawde maja pasje powracaja do tego po jakims czasie. :)

Gość po pierwszej juz
O czym ty gadasz? nie okrecaj kota ogonem bo ci sie nie uda, myslisz o własny mwygodnictwie, konce rozmowe z tobą, nich mi ktos kija poda, bo tu trzeba porządek zrobic :P

Depeche : jak np Martyna Wojciechowska wiecznie krytykowana,bo skoro jest matka to rzekomo nie powinna zostawiac dziecka by oddac sie pasji podrozy?

Gość po pierwszej juz
ty sie zamkniesz wreszcie? odpierdol sie od tej kobiety martyny, co do niej masz? jakis problem? boli cie że ma dziecko tak? boli jak nic

Tak czy inaczej nie piszemy na temat. Co sadzicie o dzieciach majacych prochnice bo rodzice daja im do picia tylko soki, wode z sokiem i wode z cukrem? Bo coreczki po przyjeciu cukru uspakajaja sie na kwadrands...

A ile jest takich Martyn Wojciechowskich na swiecie? :P mowie o normalnych kobietach na poziomie, ktore lubia swoja prace i potrafia podzielic czas na dziecko i kariere. uwazam ze nalezy im sie za to wielki szacunek bo nie jest to latwe. poza tym mysle ze od '89 Polska juz nie jest ciemnogrodem i na pewno nikt nie krytykowalby cie za to ze pracujesz majac dziecko.

Depeche- chyba zartujesz!

Gość po pierwszej juz
depeche zakochałem sie w tobie, jestes inteligenta i czuła -to mi wystarczy czy przyjmiesz oto pierscionek * i wspólnie na świat wydamy gromadke roześmianych malutkich dzieci ?:P:P:P:P:P