Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsennaaaaaa

Jest tu jeszcze ktoś?

Polecane posty

Gość a ja rozmawiam o gustach
i macie beznadziejne :p :o

Gość po pierwszej juz
Zasadniczo te wszystkie mega laski z okładek mi sie nie podobają, może dlatego że preferuje naturalność. A ty depeche jakich lubisz ?:)

obojetnie, prawde mowiac to nie mam zadnych wielkich wymagan wizualnych. kiedys to nawet mi sie podobal Cejrowski , ale to pewnie dlatego ze imponowal mi osobowoscia. :D

Gość Jak zasnąć
bruc jak na staruszka trzyma się nieźle.

Gość po pierwszej juz
Kobiety to jednak mało patrzą na wygląd przy wyborze partnerów :)

Gość po pierwszej juz
No ale jak wygląd komplentnie nie odpowiada to co wtedy? Nie wyobrażam sobie bym mógłbyć z kims kto mi sie np nie podoba.

hmm.. podejrzewam ze bylby to dla mnie problem ale nie sadze ze stanowiloby to najwazniejsze kryterium.

Gość Jak zasnąć
Już przeglądnołem prawie całe allegro a czas mija powoli :)

Gość po pierwszej juz
wygląd to też pociąg seksualny, a jak w łóżki nie gra to się rozpada wszystko inne, sądzę że trzeba sobie nawzajem sie podobać, pozatym ludzie w pierwszej kolejnosci jak sie poznaja to podchodzą to takiej osobu która im sie podoba :P

Gość Jak zasnąć
Wygląd niestety w tych czasach ma duże znaczenie choć nie wiem dlaczego może to przez kreacje w mas mediach. Zobaczcie np. na modelki chude jak szkapy kto je wykreował najwięksi projektanci mody którzy nie mają pojęcia o pięknie kobiety choćby w aspekcie seksualnym bo są gejami. Ale to się sprzedaję i to masakrę narzucają nam właśnie kreatorzy rzeczywistośći :)

http://dziennik.pl/wydarzenia/article347684/Cejrowski_Pederasta_wzbudza_obrzydzenie.html jak zasnac- przeczytaj to, i powiedz co na ten temat myslisz. po pierwszej - jesli chodzi o mnie to nigdy nie mialam problemu z tymi rzeczami wiec nie moge sie wypowiedziec, ale podejrzewam iz masz racje, chociaz jak dla mnie pociag opiera sie w 95% na osobowosci, intelekcie i innych bajerach :P

wyglad zawsze mial znaczenie, ale nie wiem czy jest w tym cos zlego. lubie podziwiac piekne kobiety i mezczyzn, ale to tak jak obrazy na scianie, nie traktuje tego personalnie.

Gość po pierwszej juz
Chyba winien jestem jakies sprostowanie: wygląd to wcale nie musi oznacząć szczupłych lasek z nogami od szyi do ziemi. Tu może być różnie. Intelignecja itp. To raczej w kwestji długodystansowej sie bardzo liczy? :)

problem jest jeden- atrakcyjnych ludzi jest mnostwo. a to oznacza ze do mnostwa ludzi czujesz pociag. chyba lepiej aby to bylo cos wyjatkowego do tej drugiej osoby niz zwykly prymitywny instynkt?

Gość Jak zasnąć
Szczerze mówiąc nie mam wyrobionego zdania na temat gejów niech żyją swoim życiem. Chodzi o to co się w tych czasach podoba bo piękno to sprawa gustu pojęcie nieokreślone, ale kreatorzy próbują nam to narzuć pozbawić nas postrzegania indywidualnego.

Gość po pierwszej juz
Jak sie ktos tak prawdziwie podoba, to wtedy sie nie potrafi powiedzieć co to dokładnie jest, czy nogi czy nos czy oczy. Po prostu się wie to jest ta atrakcyjność dla mnie :)

Gość Jak zasnąć
Istnieje piękno idealne, duchowe, moralne, naturalne, cielesne, obiektywne i subiektywne. Pojęcie to jest silnie związane z teorią estetyki, prawdy i dobra.

Gość po pierwszej juz
Ale chrzanisz :D Jak sie zakochasz to zapomnisz te wszystkie definicje- życzę Ci tego :)

Gość Jak zasnąć
Przejdz sobie przez wszystkie słowa związane z pięknem i zobacz jak to się ładnie układa jeśli chodzi o związek. Mająć 20 lat liczy się piękno fizyczne, młodość itd. w wieku 60 lat to piękno ma inną warstość i inaczej jest postrzegane.

Gość po pierwszej juz
Tak, ale to coś w oczach pozostaje, one sie nigdy nie starzeją.

Gość Jak zasnąć
Chyaba że jaskra :)

Gość po pierwszej juz
Koniecznie z kataraktą

zauwazlyam ze mezczyznom po 30 podobaja sie inne kobiety niz mlodszym... co nie oznacza mniej atrakcyjnych, po prostu inne.