Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem co mam robić

do kobiet problem z inicjacją

Polecane posty

Gość Noeliaaaaaaa
jak sie nie rzucila do tej pory to już sie nie rzuci :) mniejsza o przyczyny, ona je zna, ale ci o nich nie powie , jeśli cie zbywa i nie widzi problemu albo zaakceptujesz taki stan rzeczy albo nie

Gość ja już nie wiem co mam robić
dziękuje wam za wypowiedzi. faktycznie chyba musze sie przyzwyczaic do takiej sytuacji ze to ja zawsze bede zaczynał u nas sex

Gość problem polega na tym. ze
"ma orgazmy , i w pelni sie oddaje w tym sexie , jest bardzo namietna " a jak wygladaja te jej "orgazmy" i "namietnosc"?

Gość nie wywaza sie otwartych drzwi
skoro caly czas o nia zabiegasz to po co ona ma sie wysilac? Rozejrzyj sie za inna , zastanow sie czy chcesz byc przez cale zycie z ta swoja dziewczyna? moze jak sie okaze ze nie jest dla Ciebie kandydatka na zone to ja obudzi? Jesli sie z nia zwiazesz to za jakis czas zaczniesz miec depresje z powodu nieudanego seksu i poczucie, ze jest z Toba cos nie tak. Chcesz tego?

Gość ja już nie wiem co mam robić
rozmawiałem wczoraj z moja dziewczyną jeszcze raz . obiecała ze sie poprawi w tej materii , przyznała mi rację ze faktycznie jest troche zimna wobec mnie , ale z drugiej strony zagwarantowała ze postara sie zmienic na tyle bym odczuł że tez jestem tak samo wazny jak ona . Wytłumaczyła mi jeszcze ze ona ma taki charakter ( mniej wylewny ) co nie oznacza wcale ze mnie kocha mniej czy tez ma mniejsze potrzeby i mniejsza ochote na sex , po czym zaczęła mnie pozbawiać ubrania , był niebotyczny sex

Gość CIESZE SIE
ze wszystko ok

Gość chodzi o to...
Jak będziesz dobrą kasę jej dawał, to będzie sama włazić na ciebie jej sex uzależniony może od kasy. Dziewczyny tak mają zobacz na prostytutki dajesz kasę masz miłość z incjatywy dziewczyny.