Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniikxdddd

Metamorfoza przez ferie?

Polecane posty

Gość pytajniikxdddd

Chcę się zmienić nie do poznania przez te ferie !! tylko nie bardzo wiem od czego zacząć :(( 1.jestem trochę męska ... (nie chodzi o to,że tak się czuje,tylko o sposób poruszania się i raczej niedopasowane rzeczy ...) 2. moje włosy są koszmarne !! (są długie,ale końcówki mnie przerażają...jednak szkoda mi je obciąć bo za długo zapuszczałam xD) 3. jestem za chuda ! :( ( jem bardzo dużo) 4.zęby (dwie jedyni wysunięte na przód..koszmar :( jednak nie mam pieniędzy na aparat :/ ) 5.nie umiem chodzic w wysokich butach ... (no,naprawde nie umiem...) Pomocy ! =(

Gość Metamorfoza137
Jezeli chcesz to mozesz mi wyslac swoje zdjecie:) moze doradze Ci cos z fryzurą i odpowiednimi dla Ciebie rzeczami.. jak coś to pisz na beercup@o2.pl . Ja mam ferie od lutego tez sie wtedy zabieram za siebie, scinam włosy i mam nadzieje robie zakupy;). Kiedys tez nie chciałam ściąć włosów, bo miałam długie, ale jednak się zdecydowałam i ściełam. Teraz nie żałuje :) przecież kiedyś odrosną. A ile masz lat?

Gość Pomocna dłoń oppp
Ile masz lat? Z pisania odczytuje że 20 nie przekraczasz co oznacza że jeszcze się uczysz. Chcesz poruszać się z gracją to obejrzyj kilka filmików na youtubie (pokazy, skróty filmów itp) i poćwicz w domu chodzenie. Z włosami do fryzjera ale powiedz ze zapuszczasz i chcesz tylko koncówki podciac. Do tego kup sobie dobra odżywke szampon i bedzie ok. Co do chudości to dużo ćwicz. Wtedy serio sie tyje. Jeśli ćwiczysz i stosujesz diete to chudniesz a jeśli ćwiczysz i jesz normalnie to tyjesz. Kup wysokie buty i ćwicz chodzenie po domu.

Gość Genowefkaa
slicznie wyszlas na tym zdjeciu :* nie potrzebna ci zadna metamorfoza.