inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 .....WOW!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 siema tu leja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Ladaco :D :D :D wczoraj myśleli że jestem Tobą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość banda prawiczków Napisano Styczeń 17, 2010 zebrała się do kupy i śmierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 tu leja i Quick:D:D.......................pomyśleli że Ty to ja................................... jak napisałem pod innym nickiem:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faranek22 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Poranek trzeba dobrze rozpocząć na przykład przy piosence: "Porozmawiajmy o seksie" :)... Jak komuś smutno to niżej link do niej: http://www.istnienia.pl/stt1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Ile Wy macie tych tematow ? :D Ladaco... duzo o Tobie slyszalam :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
życie jest cudowne 0 Napisano Styczeń 17, 2010 :) Właśnie pod tym nickiem :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 A musze odpowiadac ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Po co zakladacie tyle tych tematow...? I tak sa o niczym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 tu Leja - Dodaj Ladaco do swojej stopki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie musisz sie obawiac Ladaco.. Sama musze wyrobic sobie o Tobie zdanie :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 A dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie, nie... po mojej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Pisac z taka Gwiazda kafe, to dla mnie zaszczyt...:D Klaniam sie nisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Milo mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie watpie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Moja kariera.... kwitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bajkowe kino 0 Napisano Styczeń 17, 2010 A co powiesz Ladaco na tą stopke?????................tu leja ja wczoraj założyłem temat chyba siema:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Mimo to... czuje sie zaszczycona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bajkowe kino 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Tajemnicza dama----> o jakiej karierze mówisz???:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Dalej zalezy :D Zobaczycie... jeszcze sie dorobie tego mienia Gwiazdy kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Nie wazne co mowia, byleby mowili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Ja nie musze az tyle tu siedziec :D Dziekuje Ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Co za piekny kwiatek :D Dla mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 17, 2010 gdzie tam zajebisty :O musiałam wstać o 8 w ten zimny i piździawsko-wietrzny dzień na dworze -14 było tu Leja, inteligentny i reszta:P witam ciepło , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Chcialabym, chciala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Ja siedze koło 18 mscy...................i już mnie prawie na ogólnym wszyscy.....................znają:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemnicza Dama 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Gos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach