Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3Demon

Polecane posty

Gość 3Demon

Mam pytanie, był to mój pierwszy film 3D, mam niedowidzenie na jedno oko, prawdopodobnie brak widzenia obuocznego dlatego z ciekawości poszedłem na pierwszy film 3D, chciałem sprawdzić czy rzeczywiście nic nie zobaczę. A więc na początku filmu były napisy, bez okularów były potrójne, jak założyłem było OK - czy jakbym naprawde nie miał widzenia obuocznego to nadal widziałbym potrójne napisy? Czy to tylko zasługa okularów a nie widzenia obuocznego? W trakcie filmu miałem wrażenie, że widzę te efekty 3D, nie było ich dużo ale np. jak pocisk leciał niby w moja stronę albo podniesione w górę ręce, tak jakby były tuż przede mną. Ale jak zdjąłem okulary to za dużej różnicy nie widziałem To sam już nie wiem czy widzę troche 3D czy w ogóle I jeszcze jedno pytanie: Czy dla was też obrazy bardzo bliskie i powiększone, na pierwszym planie były lekko rozmazane? Dalszy plan nie, ale to co było najbliżej i zwłaszcza jak kamera się przesuwala to tak jakby było nieostre. Czy to normalne?

Gość gość
mam podobnie i nadal nie wiem czy widze w 3d. W okularach wyraźnie a lekarz mówi że nie mam widzenia obuocznego . To w końcu jak to jest?