Bejbusia222 0 Napisano Styczeń 17, 2010 znacie jakieśśmieszne książki, przy których można śmiać się do rozpuku??? Piszcie tytuły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może nie tytuły Napisano Styczeń 17, 2010 ale dla mnie to Terry Pratchett (wszystko), Joanna Chmielewska (wszystko), Magdalena Samozwaniec (wszystko) i Stanisław Lem - Dzienniki Gwiazdowe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiązki Pilipiuka Napisano Styczeń 17, 2010 o Jakubie Wędrowyczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbusia222 0 Napisano Styczeń 17, 2010 ... i co czyzby temat sie wyczerpal? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeszyt.w.kratke Napisano Styczeń 19, 2010 Nowe przygody Mikołajka tom 1 i 2 Sophie Kinsella: "Nie powiesz nikomu?", "Zakupy moja miłość", "Pani mecenas ucieka" Helen Fielding "Rozbuchana wyobraźnia Olivi Joules" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytaczka komiksów Napisano Styczeń 20, 2010 Mnie bardzo rozbawiło (ale i wzruszyło) "Ziele na kraterze" Wańkowicza, poza tym Jerome "Trzech panów w łódce" ale to wiadomo - angielski humor, nie każdego bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystyna Nepomucka Napisano Styczeń 22, 2010 Floryda story Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tonx5 0 Napisano Styczeń 24, 2010 "Tomkowe historie" z goneta.net- dawno się tak nie uśmiałam. Bohaterem książki jest pięcio letni chłopiec , który obserwuje otaczający go świat i ma tysiące pytań. Warto przeczytać nie tylko jeśli ma się kilka lat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greta garbo Napisano Styczeń 24, 2010 Terry Pratchett jest bezkonkurencyjny... Do łez bawi mnie też John Kennedy Toole ( "Sprzysiężenie osłów"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pauuulla24 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Jak dla mnie Chmielewska,wiekszosc jej ksiazek jest zabawnych,pisze je takim jezykiem,ze nie sposob sie nie usmiechac:) Moja ulubiona jest "Lesio" - o nieudaczniku zyciowym,ktory pewnego pieknego dnia postanawia zamordowac personalna... Polecam goraco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Styczeń 24, 2010 MIKOŁAJKA PRZYGODY SĄ FAJNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iconoclast 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Ciężko powiedzieć - to co jednego bawi, innego nie ruszy. Ba ! Nawet ta sama książka ale czytana w różnym wieku może być inaczej odebrana - jak pierwszy raz czytałem Wszystko Czerwone Chmielewskiej to prawie spadłem z krzesła ("Azali były osoby mrowie a mrowie?") a ostatnio tylko ze dwa razy się uśmiechnąłem pod nosem podczas lektury. Ale Pratchetta polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greta garbo Napisano Styczeń 28, 2010 No i jest jeszcze Edmund Niziurski ze swoim humorem absurdu i specyficznym językiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greta garbo Napisano Styczeń 29, 2010 No i taka klasyka, jak "Sceny z życia cyganerii" Murgera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumari 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Czytałam "Tomkowe historie" z goneta.net- faktycznie bawią do łez:) Dodałabym jeszcze "Marię i Magalenę" Magdaleny Samozwaniec - to jedna z tych książek po które sięgam najczęściej. Jeśli ktoś nie czytał koniecznie musi to zmienić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greta garbo 0 Napisano Grudzień 20, 2010 A, właśnie czytam "Marię i Magdalenę". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierwsza naiwnaaa 0 Napisano Luty 9, 2013 http://relax-zksiazka.blog.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach