saga19 0 Napisano Styczeń 17, 2010 witam wiem, ze ten temat byl walkowany iles razy...:( po prostu nie wiem, co robic. ostatnia miesiaczke mialam 8 grudnia. 7 stycznia bylam u lekarza, zapisal mi luteine dopochwowo na wywolanie jej. tabletki zaczelam brac dopiero po kilku dniach ze wzgledu na badanie kortyzolu we krwi (wolalam poczekac). dzis 41 dzien cyklu i miesiaczki nadal nie mam. jestem w trakcie zazywania luteiny...i nie wiem, czy moge okres dostac w trakcie jej brania, czy pare dni (przypuscmy) po skonczeniu(niestety nie wiem jak to jest z opozniajaca sie miesiaczka)? z chlopakiem wspolzylismy bez zadnego zabezpieczenia (myslimy o dziecku). tydzien po terminie @ robilam dwa testy(oczywisice w odstepach kilku dniowych)..jeden wyszedl niepelny bo kreski doszly do polowy (druga, ktora wskazuje na ciaze byla bladziutka-wiec chyba test zle wyszedl ze wzgledu na te kreski do polowy?), pozniej robilam bobo-test i wyszedl negatywny. jestem w kropce..schizuje!:/ na marginesie dodam, ze wczesniej bralam luteine na wyregulowanie cykli(okres dostawalam po 2/3 dniach, a luteine bralam przez 10 dni). miesiaczke ZAWSZE dostawalam do gora 35 dnia cyklu(zanim bralam luteine)! i tak sie zastanawiam, czy to ciaza, czy moze przez ta luteine...:/ zauwazylam u siebie tez dziwne stany m.in. straszna sennosc, ostatnio jak wstaje rano kreci mi sie w glowie badz czuje, jakby tresc zoladkowa podnosila mi sie do gardla, bola mnie z tylu plecy...mam pco- i nie wiem, czy cieszyc sie, ze udalo sie zajsc w ciaze..?co mozecie mi doradzic?kolejny test z apteki, czy od razy test betaHCG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach