Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
saga19

brak miesiaczki

Polecane posty

witam wiem, ze ten temat byl walkowany iles razy...:( po prostu nie wiem, co robic. ostatnia miesiaczke mialam 8 grudnia. 7 stycznia bylam u lekarza, zapisal mi luteine dopochwowo na wywolanie jej. tabletki zaczelam brac dopiero po kilku dniach ze wzgledu na badanie kortyzolu we krwi (wolalam poczekac). dzis 41 dzien cyklu i miesiaczki nadal nie mam. jestem w trakcie zazywania luteiny...i nie wiem, czy moge okres dostac w trakcie jej brania, czy pare dni (przypuscmy) po skonczeniu(niestety nie wiem jak to jest z opozniajaca sie miesiaczka)? z chlopakiem wspolzylismy bez zadnego zabezpieczenia (myslimy o dziecku). tydzien po terminie @ robilam dwa testy(oczywisice w odstepach kilku dniowych)..jeden wyszedl niepelny bo kreski doszly do polowy (druga, ktora wskazuje na ciaze byla bladziutka-wiec chyba test zle wyszedl ze wzgledu na te kreski do polowy?), pozniej robilam bobo-test i wyszedl negatywny. jestem w kropce..schizuje!:/ na marginesie dodam, ze wczesniej bralam luteine na wyregulowanie cykli(okres dostawalam po 2/3 dniach, a luteine bralam przez 10 dni). miesiaczke ZAWSZE dostawalam do gora 35 dnia cyklu(zanim bralam luteine)! i tak sie zastanawiam, czy to ciaza, czy moze przez ta luteine...:/ zauwazylam u siebie tez dziwne stany m.in. straszna sennosc, ostatnio jak wstaje rano kreci mi sie w glowie badz czuje, jakby tresc zoladkowa podnosila mi sie do gardla, bola mnie z tylu plecy...mam pco- i nie wiem, czy cieszyc sie, ze udalo sie zajsc w ciaze..?co mozecie mi doradzic?kolejny test z apteki, czy od razy test betaHCG?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować