Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całuśnicaa

Mam 25 lat i ... mam Mega problem!!!

Polecane posty

Gość całuśnicaa

Spotykam się z facetem, atmosfera jest coraz bardziej gorętsza. Jest dotyk, delikatne muśnięcia, coraz bliżej jesteśmy ust, ale... No właśnie nie pozwalam mu się pocałować bo boję się kompromitacji. Nigdy się nie całowałam. Boję się, że wyjdzie mi to koślawo i nieporadnie. Zamiast oddawać się przyjemnościom stresuje się niemiłosiernie. A taką mam ochotę:(

Gość całuśnicaa
:(

nie boj zaby, to faceci nie umieja sie calowac, a my mozemy sie tylko niepotrzebnie fatygowac :O ja z moim robie to niechetnie gdyz poprostu nie umie :O poprzednicy to samo... chociaz bylo 2 fajnie całujacych

Gość całuśnicaa
Ale tu to ja nie umiem, nigdy tego nie robiłam :( Boże co za wstyd:(

Gość Magda47632
zamiast koncentrować się na przeszkodach, skoncentruj się na czerpaniu przyjemności i problem nieumiejętnego całowania zniknie ;)

Gość całuśnicaa
A jak się zorientuje, że nie umiem całować? Przecież nie wiem co i jak:(

a skad wiesz ze nie umiesz jak nie robilas tego?? tego nawet sie nie da nauczyc i wogole po co ci taka "umiejetnosc" jak facec i tak to spartoli?

Gość autorko
ach...wiekszosc facetow calowac nie umie. Ty sie nie martw czy Ty umiesz i czy mu sie bedzie podobalo tylko zycze Tobie zeby sie Tobie ten pierwszy pocalunke podobal :-0Bo jak nie to trauma na cale zycie.

Gość trace siebiee
spokojnie, to jest łatwe :) naprawdę, zamykasz oczka i idzie samo :) nic się nie bój, rozluźnij się tylko i oddaj się ukochanemu. :)