Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radziu 31 leszno

W polsce jest za duzo ludzi

Polecane posty

Gość radziu 31 leszno

Wiem,ze to brzmi okrutnie,ale tak jest. Dlatego nie ma pracy, dobrobytu, mieszkań,rozwoju cywilizacyjnego, postępu technologicznego. Ludzie żyją coraz dłuzej, nie ma konfliktow zbrojnych, wojen. wszędzie tłumy ludzi jak w Hongkongu. Ogromna większość to bezmyślni konsumenci, oglądcze telenowel, urzednicy, pracownicy niższego szczebla. Ludzie zupełnie zbędni, którzy tylko oddychają, konsumują i wydalają no i wydają na świat potomsto podobne do siebie, które potem sfrustrowane brakiem pieniędzy zagrażu mojemu bezpieczeństwu. Holokaust był potwornością,ale gdyby go nie było w Polsce mieszkaloby ok. 130 mln obywateli. Dzis wydawaloby sie,ze ilosc obywateli jest znośna, jednkaże powoli robi się ciasno. Wiąże sie z tym także degradacja srodowiska. Wiem, to brzmi okrutnie,ale byloby lepiej gdyby kataklizm pochlonął pol Polski, np. tej gorszej Polski (podkarpackie, lubuskie, zachodniopomorskie, podlaskie i lubelskie) z czystop demograficznego punktu widzenia. za 10 lat nie pol polski bedzie w bezrobociu i bedzie musialo utzrymac długo żyjących emerytów.Jesli nie wybuchnie epidemia ktora zdziesiatkuje naród, to bedzie prawdziwa katastrofa.

Gość zgadza się świete słowa
napisze po niemiecku,zeby nie bulwersować prostaków: In Deutschland, ein ähnliches Problem wurde aber beendet, Weil Holocaust.Teraz Deutschland erschien bereits im August so nicht fortpflanzen, so ist es sicherer zu machen. Das ist ein Problem in vielen Ländern.

Gość dgfy
No to mnie by już nie było kurde mole bo jestem z podkarpacia.A tak na marginesie to idż się leczyć na głowę .

Gość do tego chuja autora topiku
ja mieszkam na podkarpaciu i nie zamierzam dla ciebie sie przekręcać. Moze ty leiej zdechnij debilu

Gość ufhjhjh
Problemem jest właśnie to, że jest nas za mało. Gdybyśmy więcej się rozmnażali to i z emeryturami by nie było problemów i na ewentualną wojnę by nas było stać w sensie demograficznym. Poza tym nigdy byśmy nie stracili kresów wschodnich.

Gość do uhjfifj
nonsens, w zcasach pokoju gdy jest duzo ludzi to totalna kleska

Gość Richard Alpert
Jak wam ciasno to sie wyprowadźcie do Irlandii!

Gość Gośka i wystarczy
Richard -wyjąłeś mi to z ust:P

Gość Richard Alpert
I za kogo Ty się Radziu uważasz żeby decydować kto ma żyć a kto nie??

Gość dgty
Chyba się uważa za następcę Hitlera bo mi tu coś faszyzmem zajeżdza.

Gość Richard Alpert
Niech ktoś zgłosi ten topik do usunięcia, bo ja nie wiem gdzie to się robi...

Gość Radziu 31 leszno
Prawda jest taka ze jest nas zaduzo i jest potrzebna jakas katastrofa zeby wybila pol Polski to bedzie duzo pracy a najlepiej np woj podkarpackie itp

Gość Im so sorry for you
jest was za duzo a polowa z was emerytur nie dostanie ciekawe

Wiem, to brzmi okrutnie,ale byloby lepiej gdyby kataklizm pochlonął pol Polski, np. tej gorszej Polski (podkarpackie, lubuskie, zachodniopomorskie, podlaskie i lubelskie) z czystop demograficznego punktu widzenia. za 10 lat nie pol polski bedzie w bezrobociu i bedzie musialo utzrymac długo żyjących emerytów.Jesli nie wybuchnie epidemia ktora zdziesiatkuje naród, to bedzie prawdziwa katastrofa.' masz karabin maszynowy w domu? :)

Bzdura. niemcy są niewiele większe, ludności mają dwa razy tyle i aż strach porównywac jak bardzo sa przed nami w rozwoju.

Gość Radziu 31 leszno
Wlasnie depesze a ty "Bydlak" jestes zlamanym huujem bo nic nierozumiesz a myslisz ze rozumiesz. niemam karabinu ale przdal by sie