Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z krystzałowej wyspy 21

Mój 30-letni facet zamęcza mnie seksem - POMOCY sesja

Polecane posty

Gość upupupupupui67u

Gość Aniu a ten Twój 30 latek
sex analny z Tobą też uprawia?

Gość Ania z krystzałowej wyspy 21
To zboczeniec, robi wszystko.

Gość ale macie super zycie
zazdroszczę

Gość volga_jasnowidzaaa
super ja z moim tez lubilismy sie kochac...ale nie dobierał sie do mnie w takich tajemniczych miejscach...."bo to głupie"

Gość Tak tak wasnie jest g
dsfbvfbfg

Godzinami liże po tyłku? Spuszcza się na dłoń? Szczyt przyjemności. Te wypowiedzi brzmią tak jakby jacyś kolesie robili sobie reklamę żeby głupie laski dostały chcicy i przy najbliższym podrywie chciały zaspokoić ciekawość

Gość eha
no mojemu tez przeszło juz jakis czas temu takie zachowanie a szkoda ;) bo teraz mnie nachodza ochoty :P

Gość mój ma 28 lat i
nie dość że bardzo rzadko to jeszcze ma problem z erekcją.... Mogę ci tylko pozazdrościć

Gość to bardzo duzy problem dla dzi
ewczyny

Gość wwooooooowww
ale temat

Gość wwooooooowww
tertgsgtrge

Gość ,,Kesssi 23
chciałabym spróbować z inna dziewczyną na moim facecie. Ale nie wiem czy się zgodzi. Kurcze fajne macie związki z waszymi facetami

Gość Iwona 41
mój nowy partner tez ze mnie nie schodzi a ma 45lat

Gość .....Podobny problem
mam 25, a on 34. Ostatnio robilismy to pod drzwiami mieszkania moich rodziców o 5:00, po powrocie z dyskoteki. Było tak ostro az mnie w środku bolało.

Gość dvbdfvs
dfhdfhdsahhgd

Gość coś w tym jest jednak
barvo

Gość eagesge
Te wypowiedzi brzmią tak jakby jacyś kolesie robili sobie reklamę żeby głupie laski dostały chcicy i przy najbliższym podrywie chciały zaspokoić ciekawość a czemu zaraz głupie może ciekawe, chcące czerpać z życia garściami? :)

Mój facet przed 30-tką zachowywał się jak królik. Skakał koło mnie, na mnie, pode mną, między nogami, wszedzie gdzie tylko to było mozliwe buehehehe,a jak ukonczył lat 30 załamał sie, bo ta "3" na przodzie odebrała mu 50% jego wartiści. Przytyło sie mu tez, juz na rowerze nie jezdzi, kondycja tu odgrywa role dość sporą. Szybko sie meczy. Teraz ma 31.5 roku i dopiero teraz zaczyna sie do mnie dobierać, lecz ja nie mam na to ochoty, bo raz... ciąża, a dwa jakos poprostu mi sie nie chce :D i jak mowie ze nie, to znaczy nie, nigdy nie bylo tak, ze mnie brał siłą.

Gość jjjeeerjjjjjj
""a jak ukonczył lat 30 załamał sie, bo ta "3" na przodzie odebrała mu 50% jego wartiści."" malunia 333 to nie 30-ka odebrała mu vitalność tylko twoje niedbalstwo o siebie, twój tłuszc i dress w którym chodzisz po mieszkaniu. Do tego pewnie twoja ciaza wywoła w nim impotencję psychologiczną, lecz jedynie ukierunkowana na ciebie - niestety na stałe. nic dziwnego, skoro zbrzydłas i utyłaś -zakładam się że poza waszym związkiem z ładną lalką znów byłby Rasputinem. A tak jest z toba z litości. Miałem 22 lata i maiłem dziewczynę 19-ke a po kilku miesiącach nie mogłem na nią patrzeć. Czyżbym stracił vitalnośc - nie idiotko - zwyczajnie odkochałem sie i miałem jej dosyc, a marzyłem o innych dziewczynach które napotykałem na ulicy. Mam nadzieję że twój face z toba zerwie i odejdzie do tych przy których odzyska to co utracił przy twojej Nudzie i twoim chłodzie. POTENCJA MĘŻCZYZNY UZALEŻNIONA JEST O SEKSOWNOŚCI KOBIETY.

Gość cvzdfv
SFFds

Gość moj tez
ja mam 22 lata , a moj facet 31 i jest to samo co u was...

jjjeeerjjjjjj Czytaj to, co pisze... teraz jak jestem w ciąży, to sie dobiera. Miał taki okres, gdzie niestety ciezko mu było, przytyło mu się itd. Ja na vitalosci nic nie straciłam, nie wiem skąd te słowa. Wymyslasz sobie i probujesz mi wmowic to, czego nie ma i nigdy nie było. W ciazy jestem juz 9 miesiac zaczelam i przytyłam 9 kg. Wazylam przed 58 kg przy wzroscie 173cm. Uwazam, ze nie jest zle. Cycki mam, tyłek tez, a 8 meisiecy temu doszedł brzuszek, lecz nie na stale. Vitalosc mam wspaniałą, fakt, na pcozatku ciazy troche zmarniałam, ale to od porannych mdłości,potem juz było ok.

jjjeeerjjjjjj aha i nie lubie dresów :-) a moj facet nie lubi kobitek typu, solara, ognisty róż na cyckach i mini kiecka w szpilkach :-) ma sie to szczescie hmmm? bo ja tez nie lubie wyglądac jak zdzira :)

Gość jjjeeerjjjjjj
malunia 333 my tez nie lubimy kobiet które opisałaś - kochamy za to dziewczyny od których bije klasa - a ty jesteś jedną z nich?. Bo ja uważam że przeciwnie. Twoja niepewność w wypowiedzi świadczy ze raczej wiesz że czegoś ci brakuje w zestawieniu z kobietami "z centrum". nie karm swojego męża ziemniakami czy pizzą to będzie szczupły

Gość mój ma 43
i non stop to robimy

Gość Ronald Regan
no coz moge powiedizec ... faceci i babki maja na jakims punkcie fisia. Kobiety uwielbiaja nowe ciuchy ,torebki :) .A facet? wystarczy u ze przynajmniej raz dizennie spusci sie w ustach partnerki badz pusi i czuje sie jak by byl jak wy na zakupach :]

Gość Ronald Regan
przeciez za to nas kochacie ze jestemsy prosci .Gdyby mezczyni byli osobowoasciami jak kobiety to napewno nie byly bycis tak szczesliwe w ziawazakach.