Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z krystzałowej wyspy 21

Mój 30-letni facet zamęcza mnie seksem - POMOCY sesja

Polecane posty

On nie jest gruby... on jest ubity, nie gruby. Kazda moja znajoma twierdzi, ze ma grube mysli a nie ze grubaskiem jest. Ja tez tak nie uwazam. Ma miesnie na udach, umiesniony tyleczek, ramiona tez, wszedzie jest ok, ale odrobine brzuszka mu urosło :-) i to nie od tego ze jemy pizze, tylko od tego ze od paru miesiecy ma prace siedzącą przy komputerze ( jest IT ) ten brzuch mu dokucza i tyle. Kiedys był szczuplutki. Jak wczoraj zobaczyłam jego spodnie ktore ściągnął ze strychu, to jak zobaczyłam ten pas, to az sie wystraszyłam. Ja musze miec do czego sie przytulic, do kaloryfera jak sie bede chciala przytulic, to zdobede go bez problemu. Facet dla mnie ciałko miec musi, a nie skora i kosci. Moze i jemu byc ciezko, poprostu potrzebuje wiecej ruchu i tyle. Teraz lato sie zbliza, z corka bedzie biegac, ja z wozeczkiem na spacerek i bedzie ok zobaczysz :-) jemu tez to powtarzam :-)

Gość jjjeeerjjjjjj
malunia 333 ej tak cię czytam i stwierdzam ze nie podobasz mi się.

Ale ja nie pisze po to by Ci sie spodobac. Jak bys mnie zobaczył stwierdził bys inaczej, ale ja nie jestem osoba, ktora zrobi wszystko by sie spodobac komus. Jestem jaka jestem, jestem szczera czasem az do bolu, i nie jestem nieatrakcyjna takze wiem, ze nie musze nic robic zeby sie komus spodobac. Poprostu jestes złosliwy i tyle. Piszesz zdania w ogóle nie potrzebne i mydlisz oczy komus, komu ich nie bedziesz wstanie zamydlic.

Gość jjjeeerjjjjjj
nie podoba mi się twój tok emocjonalno-myślowy. I to Ty byłaś zlosliwa twiedząc ze 30-ka odebrała twojemu, wiec i kazdemu facetowi vitalnosć. Co znaczyło faceci po 30-ce to ciapy więc niech się ciesza ze wy 26-ki z łaski ich chcecie.

Gdzie ja napisalam, ze odebrala witalnosc? pisałam wartość a nie vitalnosc... naucz sie czytac, bo twierdzisz ze czytając "mnie" nie jest Ci ok, ale pytanie... czy Ty wogole czytac potrafisz? Przeczytaj i skopiuj zdanie w ktorym stwierdzilam, ze cos odebralo mojemu facetowi vitalnosc.

Ja z łaski go nie chce... kazdego 30-tka czeka ( tego komu Bozia to da ) wiec ja sie tam nie wypieram tego wieku i nie wstydze. Co mozna, to tylko zamaskowac swoj wiek dbając o siebie. MOj facet ma 31.5 roku a wyglada na 28, wiec dla mnie jest caly czas 28 latkiem, ale ten brzuszek mu sprawia trudnosci. WIek z drugiej strony tez robi swoje, ale bez przesadu zeby po 30-tce stracił ochote. Na szczescie było to chwilowe. Ja teraz nie mam ochoty i go skreca :D

[zgłoś do usunięcia] malunia333 Mój facet przed 30-tką zachowywał się jak królik. Skakał koło mnie, na mnie, pode mną, między nogami, wszedzie gdzie tylko to było mozliwe buehehehe,a jak ukonczył lat 30 załamał sie, bo ta "3" na przodzie odebrała mu 50% jego wartiści. Przytyło sie mu tez, juz na rowerze nie jezdzi, kondycja tu odgrywa role dość sporą. Szybko sie meczy. Teraz ma 31.5 roku i dopiero teraz zaczyna sie do mnie dobierać, lecz ja nie mam na to ochoty, bo raz... ciąża, a dwa jakos poprostu mi sie nie chce i jak mowie ze nie, to znaczy nie, nigdy nie bylo tak, ze mnie brał siłą. Przeczytaj to jeszcze raz. W słowie wartości zamiast "o" kliknęłam "i" przez czysty przypadek. Dziękuje.

Gość jjjeeerjjjjjj
to juz nie rozumiem co utracił w sensie wartości? Piszesz ze 30-ka odebrała mu 50% wartości, czyli co ty w koncu masz na mysli? O wartośc czego chodzi? Pisząc że mi się nie podobasz pisze o tym że nie podoba mi sie twoja osobowośc jaka wychodzi w postach. Jakbyś była kobietą-dzieckiem. Zbyt wrażliwą, zbyt impulsywną zbyt rozemocjonowaną.

Gość yuio
jezdzi na tobie,huj stary wykorzystuje cie a ty sie dajesz

Gość 555559999933333
ale Ty głupia jesteś Ania.

Gość ten sam problem____
nie daję juz z moim chłopem rady - non stop sex. On 34, ja 19

Gość Catrinne 27
Mój facet (32)lubi wytryskiwac mi nasienie we włosy. W sumie to mnie nawet podnieca. Czuję się jak niewolnica do poniżeń. Jara mnie to. :) Lubie go całować w pępek, i po tyłku - miód.

Gość czy to nie prowo egoiste31 ?
:O🖐️

Gość Egoist jest szurnięty
.

Gość czy to nie prowo egoiste31 ?
przecie tu co drugi post jest tego kretyna :O

Gość Egoiste marz dalej
:D:D:D:D

Gość ten sam problem____
to ja - jebniety egoist :D

Gość Catrinne 27
Ja tez Egoist31. :O

Gość Egoisteeee
Marzę o seksie z Kamechą.

Gość buahahhhahaa
" Więc erotomanizm u facetów po 30-ce jest ok. " Egoist_31 lecz sie :D EROTOMANIE :D Kazdy na kafe widzi ze to ty piszesz :O🖐️

Gość Makowka czerwona
Tak czytam i sie zastanawiam jak wy mozecie lizac albo dac wylizywac komus tylek, przeciez tam sie robi kupe e kupa smierdzi! A co jesli partner cos "wykopie"? Zjada to czy wypluwa? Az mnie zemdlilo na sama mysl.

Gość belerofront.....
to prowo egoist :D

Gość Czy to normalne((
,że mąż po 15 latach małżeństwa ma ochotę na seks parę razy dziennie? Ja też lubię seks ,ale po takim czasie ,to myślałam,że znudzilam mu się.On mówi,że nie i że jestem coraz lepszą kochanką,ale nie wiem,czy to prawda,czy może stara się coś sobie w ten sposób udowodnić?

Gość obsession_84
Ja uważam to za wspaniałe, że po tylu latach bycia razem mąż nadal uważa Cię za atrakcyjną i tak często chce się z Tobą kochać. To dowód, że na prawdę go kręcisz . Zazdroszczę. Mam nadzieję, że tak też będzie w moim przypadku. Podobno seks z wiekiem coraz lepiej smakuje. Widocznie w przypadku twojego męża to się sprawdza. Ja bym się nie martwiła na twoim miejscu, tylko cieszyła się z upojnych chwil z nim spędzonych. Pozdrawiam.

Gość laminat
Ja tu powiem odwrotnie to nie mężczyźnie spada libito tylko kobietom To kobietom zawsze albo boli głowa albo nie mają czasu albo się nie eche a poźniej się dziwią że mężczyzna ją już taki nie kokietuje. Skoro to do niczego nie prowadzi to libido spada obojga. Więc się pytasz czy to normalne owszem. A reszta zależy od Ciebie.

Gość Ania z krystzałowej wyspy to
Egoiste :O:O:O:O

Gość .truskaweczka19
Po prostu ma taki temperament i bardzo go kręcisz. Po tylu wspólnych latach, to naprawdę godne podziwu i nie masz się czym przejmować kochana

Gość .truskaweczka19
Jem gówna Ofermy. :classic_cool:

Gość Egoisteeeeeeeeeeee
Ja przelatuję i 16 i 70 letnie babcie. :D

Gość pysiapani121
Mam 24 lata i blizniaki i męża30l który mnie zdradza!Dieci maja dopiero po 3 miesiące a mój mąż już mnie zdradza.JESTEŚMY DOPIERO ROK PO SLUBIE.Na szczęscie nie koscielny.Zdradza mnie z dzieckiem co ma 17 lat!Jest biedna i brzydka!I co najgorszę to moja kuzynka!!!!Ja mam 24 lata mam własny dom i sporo kasy!A ONA NIC!Pomóżcie co mam robić?Mam go wywalić z domu?!Czy może dac jeszcze jedna szansę?POMÓŻCIE PLIS!!!