Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noa202

moj chlopak byl prawiczkiem.. odejdzie do innej?

Polecane posty

Gość nie moze byc tak
ze dziewczyna ma więcej partnerów seksualnych niz facet

Gość nie moze byc tak
topik bez sensu

Nie uważam się za lepszą od nikogo,wręcz przeciwnie. Obaliłam tylko twoją tezę i bzdurne porównanie kobiety do samochodu:D

Gość hehehehehehehehe
wolę jezdzić używanym, nawet 20letnim mercedesem niż nowym polonezem.Ale o gustach nie dyskutuje się kobiety nie wypowiadajcie sie o czyms o czym nie macie pojęcia:O

"kobiety nie wypowiadajcie sie o czyms o czym nie macie pojęcia" akurat w tej kwestii jakąś wiedzę posiadam;) "Co nie zmienia faktu, że lepsza jest ładna nieużywana, od ładnej z 20stoma na koncie. " dalej jednak myślę,że to nie tylko o 'przebieg' chodzi, ale o mierzeniu swoich sił na zamiary:P

Prawiczku, ale dlaczego od razu taka skrajność? Kobiety dzielą się nie tylko na dziewice i takie, które miały 20 na koncie, przecież są i takie, które miały 1, 2.. A co do Twoich poglądów, to jest Twoja sprawa i dziwię się, że niektórzy tak próbują Cię przekonać do ich zmiany. Tylko nie wypowiadaj się za wszystkich prawiczków, bo NIE KAŻDY ma do tego takie podejście jak Ty.

Gość hehehehehehehehe
Twoja wiedza to umiejętność rozróżnienia pięciu marek???Kobieto nie pogrązaj się

"W takim razie czym jest zjawisko niechęci do związania się z babiarzem w Twoim przypadku?" dziecko będzie miało geny takiego,resztę zobaczymy🖐️

"Niedziewice 10+ to najgorszy typ, należy ich unikac jak ognia. Taka to wiadomo, że miała masę przygód." Dokładnie zgadzam się z tą wypowiedzią:classic_cool: dodam też,że takie kobiety powinno izolować się od społeczeństwa:classic_cool::D :D

A co z tymi które mają od 5-10 partnerów? :p Ja tam nie dzielę ludzi na kategorie, bo każdy człowiek jest inny, działa z innych pobudek i generalnie żeby kogoś ocenić, to trzeba...przejść się w jego butach ;) to chyba moje motto życiowe ;)

Ewelus ja się tylko dziwie po co ty się z tymi debilami prawiczkami wdajesz w dyskusje? Na każdym kroku miażdżysz ich intelektem, musisz co chwile tłumaczyć im swoje wypowiedzi bo głąby wyrywają fragmenty zdania i przekabacają na swoje myśląc że są mądrzy itd. Nie masz z kim inteligentnym porozmawiać na co dzień że wdajesz się w takie pyskówki z prymitywami?

Michał, dziękuję za uznanie dla mojego intelektu:) Lubię obalać ich teorie, czasem zgorszyć;) a poza tym też jestem przegrańcem,ale z innych powodów trochę niż oni:P

"To i tak zostaje pewna luka-dziewczyny które miały 3-5 co z nimi? Na stos? " No takie kobiety mogą już poruszać się ulicami, tylko wyznaczonymi ścieżkami,na tej samej zasadzie jak trasy dla rowerzystów:D

"A jak by funkcjonowały Twoje getta dla blondynów, rudych i łysiejących?" Nie jestem zwolenniczką totalitaryzmu, wręcz przeciwnie. A tamto było ironią🖐️

"dziwi fakt zaniżania sobie liczby partnerów i udawanie przeciwnej jezeli chodzi o seks bez zobowiązań, wyzywanie innych od dziwek. " heh, tu Cię boli. A swoją drogą za wyzywanie kogoś od dziwek miałabym bana:)

Gość ewelus Złoty nawrócił cię
???

Gość bizness
Lubisz kosmetyki ? Chcesz je kupować 43% taniej ? Zarabiać 10 zł na sprzedanej sztuce ? Zbudować swój własny biznes ? Przekonaj się, że to proste: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Pozdrawiam Dawid

ok,teraz trochę pospamuję bo widzę,że temat popularny;) Proszę o wypełnienie ankiety: 1. Słucham disco polo: A.Nigdy B.Jak mam humor C.Na imprezie D. Żadne z powyższych 2.Mój stosunek do tej muzyki: A. Lubię B.Nie lubię C.Uważam,że to kicz,ale czasem słucham D.Obojętny 3.Pierwszy kontakt z disco polo miałem/miałam: A.oglądając programy emitujące je w tv B.usłyszałem w radiu C.Na imprezie/zabawie tanecznej D.Żadne z powyższych dziękuję za wypełnienie:)

Gość ewinam
a ja jestem ciekawa, co prawiczek bez wiary powiedziałby o kobietach które były wykorzystywane seksualnie, gwałcone? też pewnie te złe, bo widocznie sama kusiła? albo kłamie? a i takie historie się zdarzają, i to niestety nierzadko. co do pytania autorki- ciężko się wypowiedzieć. zdarzają się takie pary, chociaż zwykle ciekawość lub kompleksy biorą górę.

Gość dlaczego ma pojsc
ja mam meza który wczesniej nie mial innej kobiety tzn nie uprawial z zadna seksu, jestesmy ze sobą 8 lat i jak do tej pory do zadnej innej nie poszedł....zreszta kiedys o tym rozmawialismy i on mi powiedzial ze po co ma isc do innej i psuć to co jest między nami jak jemu jest dobrze tak jak jest...:) z seksu jest zadowolony, ma w domu to co lubi,nie mamy przed sobą zadnego wstydu ani ograniczeń wiec jak sam mowi po cholere mu inna obca baba.....;) no i ma racje :D