Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radda

zodiakalne pary

Polecane posty

Gość radda

chciałabym usłyszeć wasze opinie na temat dobierania sobie partnera ze względu na jego znak zodiaku :) czy jestescie w zwiazku o ktorym horoskopy mowia ze nie ma szans na przetrwanie, czy tez moze sie rozpadl? wierzyc w cos takiego, czy nie?

Gość kotek roztropek
ja pisze horoskopy od czasu do czasu na zamówienie. a komu jak komu, ale sobie to nie wierze

Gość moni 2000w
waga+strzelec=ROZWOD

Gość taaaaaaaaaaaaa
Rak+Rak podobno dobrze, zobaczymy jak wyjdzie.

Gość radda
a pan blizniak i pani ryba? ktos zna ? :)

Gość menzurka
ja jestem koziorozcem a moj facet strzelcem wiec teoretycznie nie powinno nam sie udac zgodnie z tym co wykladala mi moja przyjaciolka opetana horoskopami i znakami zodiaku:) a mimo wszystko jestesmy razem, kochamy sie a niedlugo planujemy sie pobrac:) wczesniej bylam z lwem i tez bylo cudownie ale niesteyy okazalo sie, ze to ja jestem bardziej temperamentna niz on wiec musielismy sie rozstac:)

Gość skorpion i skorpion
strasznie namietnie :-)

Gość Panna z Koziorozcem
nie dobieralismy sie wedlug zodiaku ale jest super. przypadkiem dowiedzialam sie ze to polaczenie jest bardzo dobre. za to Panna z Lwem - no coz, brat mojego M jest Lwem i wiem ze pozabijalibysmy sie po miesiacu

wszystko to sranie w banie, ja jestem rakiem i jakos nigdy mi sie ie układało z rakami, rybami i pannami które są pooć dla mnie stworzone. teraz jestem ze strzelcem, a ponoć to 2 rózne swiaty....bzdury!! najfajniejszy mój związek,najwiecej mamy wspólnego ze sobą,dużo śmiechu i zabawy,git po prostu:)

no dokładnie i nawet cięzko sie doszukać które to ogień a które woda:D zreszta jest też kwestia tego że we wszystkich horoskopach z raków robią straszne ciotexy:D a ja wcale taka nie jestem, wręcz przeciwnie

Gość ja rak on baran
rak i baran. podobno bardzo niedobrana para. jestesmy prawie rok razem, mieszkamy razem. mamy wiele nieporozumien, co jakis czas jest cos nie tak (mysle ze to bardziej wina mojej sytuacji osobistej) ale ciagnie nas do siebie i chyba naprawde to Ten