Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacobs

payback

Polecane posty

Gość jacobs

payback -co to jest -zarejestrowałam się ,otrzymałam kartę ,zarejestrowałam ją i jak teraz mam zbierać punkty za zakupy ?czy są naliczane automatycznie-proszę pomozcie głupiej ,babie

Gość jacobs
proszę

sa naliczane zaraz po zakupie.dostalas tez kumopny konkursowe dzieki ktorym mozesz dostac wiecej punktow

tyle ze te punkty doliczaja po jakims czasie.maja 30 dni na zatwierdzenie(tyle co czas zwrotu prowizji) i po tym czasie doliczaja do twojego konta

Gość wszytskie sklepy ktore honoruj
a karte payback so zobligowane do nabijania punktow. punkty te potem mozesz wymienic na nagrody. przy kazdym zakupie w sklepie, ktory ma te karty pokazuj karte, kasjerka bedzie nabijala ci punkty, nie wiem jak jest przy platnosci w allegro bo nie korzystalam, ja przewaznie robie zakupy w real i tankuje na BP wiec tam zbieram te punkty.

Najlepiej chyba będzie wejść na stronę : http://www.payback.pl/ i poczytać. Zresztą możesz tam znaleźć partnerów Payback, za co dostaje się punkty i na co można wymienić. Krótko mówiąc wszystko ;)

Gość Ruti99
dokladnie na stronie jest wszystko co potrzebujesz wiedziec, ale jezeli robisz zakupy na allegro a tam mozna kupic wszystko :D latwo uzbierasz sporo liczbe punktow ;)

Faktycznie tam można znaleźć wszystko, co potrzebne :) Dużo dodatkowych informacji jest właśnie na stronach poszczególnych partnerów :) Np. na Allegro co jakiś czas pojawia się banner, na co jest promocja w danej chwili i za co można zgarnąć więcej punktów :)

Ja akurat z allegro okazyjnie korzystam, ale jest sporo sklepów internetowych, w których częściej robię zakupy. No i zawsze jest ten komfort, że jak zabraknie kilku punktów to można z gotówki dopłacić

a ja wrecz przeciwnie! Uwielbiam sklepy internetowe i nabijam sobie tam punkty paybacka bo maja chyab ze 30sklepow, a w ogole przy okazji wchodzenia na ich strone... widzieliscie ze mozna wygrac wycieczke do Laponni ? :-) Ja juz kupilam los :-)

też brałam udział w loterii, ale już się chyba zakończyła... fajna sprawa z tą Laponią :D jak patrzyłam po fotach to przyznam szczerze, że nie pogardziłabym takim wyjazdem :D

nio ! z niecierpliwoscia czekam na decyzje kto wygral ale jeszcze nei ma :-) ku pocieszeniu tankuje na BP hehhe po reklamie sie w telewizorze ze daja wieksze ilosci punktow paybacka

Teraz w ogóle mnóstwo zniżek i promocyjnych akcji przed świętami mają :D Nic tylko kupować prezenty gwiazdkowe i samemu na tym zyskiwać, bo punkty lecą jak szalone :P

Gość ten program to lipa
po 3 latach punkty przepadaja.

za 3 lata i tak będzie koniec świata:P A tak poważnie, to 3 lata to szmat czasu, a punkty lecą dość szybko. Nie wiem na co można tyle zbierać, ale zawsze można sobie po prostu obniżyć cenę nagrody

Gość ten program to lipa
wlasnie o to chodzi. obnizasz cene nagrody np. z 300zl na 200zl i kupujesz w agito przedmiot ktory mozna kupic gdzies indziej za 150zl. na tym polega zbieranie punktow przez frajerow.

my zbieramy punkty bo tankujemy przewaznie na BP i pdo nosem mamy reala. fakt, ze ceny sa zawyzone ale to i tak fajnie, ze za free cos dostaje :P teraz jest promocja na parowar i taniej niz w sklepach, rok temu za taki sam zaplacilam 190 zl a teraz zamowie go sobie :P

Niby tak, a niby nie... Wystarczy spojrzeć, jakie są przebitki cenowe w sklepach komputerowych - czasami rzędu ponad 100 zł, więc nie trzeba programu lojalnościowego ;) A tak na poważnie to całkiem fajnie się wymienia na bony w Realu, czy zniżki na BP - i tak robisz zakupy, i tak tankujesz, a tak przynajmniej mniej płacisz ;) Albo więcej punktów zgarniasz za te kuponiki... I gites :)

Najwięcej punktów i tak dostaje się za promocje. Często są takie kilkudniowe, że za zakup jednego określonego produktu jest np: +300 pkt. Jak się ktoś postara, to może bardzo szybko zebrać punkty, nawet korzystając z samych promocji z bp

No tak, teraz jest chyba taka promocja z kupnem niektórych produktów na stacjach bp i z myjnią. A po świętach dużo punktów się pojawiło na koncie, a najwięcej zakupów w sieci robiłam .

Gość milenka_19
hej a co zrobić aby dostawać kupony? Kartę mam od kumpeli. Czy za rejestrację karty dostane jakiś pakiet bonusowych punktów?

jak już zarejestrowałaś kartę na www to masz dostęp do wszystkich opcji programu - możesz zbierać punkty za zakupy, będziesz pocztą otrzymywać dodatkowe kupony rabatowe itd... A punkty naliczają się automatycznie przy transakcji.

Gość tamcia
Ja mam kartę od dwóch miechów a dopiero teraz zrozumiałam, że trzeba się zarejestrować by zbierać te punkty za zakupy online. Ale chałka ze mnie.

Gość Poziomka_123_
czy bez rejestracji nie zbierają się punkty? okazało się, że mój ojciec ma kartę z bp bo często tankuje ale odkąd ma (około pół roku) to się nie rejestrował