Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she_666

blokers !!!!!!!!!! usuneli mojego topa o tobie ////

Polecane posty

taaa wymiana zdan na twoj temat zaczela sie ostra a mial byc przyjemny i luzny temat ... niektorzy jacys tacy spieci sa strasznie ;P sorki ale nie mam pl znakow

pozdrawiam środkowym palcem, Ty się czegokolwiek po mnie spodziewasz? :D Ja- chyba w odróżnieniu od Ciebie- staram się wyluzować, zrelaksować na tym forum (zwłaszcza czytając płytkie teksty podszywaczy) a nie toczyć intelektualne polemiki z niewiadomo kim. Nie wiem dlaczego ciągle zmierzasz do konfrontacji ze mną ale nie mam na nią ochoty :) she_666, Ona już pokazała :classic_cool:

pozdrawiam środkowym palcem, puściłem kilka wiązanek pod Twoim adresem ale nie z nerwów tylko z chęci podpuszczenia Cię do pisania śmielszych uwag o moim (tragicznym wg Ciebie) życiu :P Ponieważ średnio mi się to udało, to odpuściłem :) Niełatwo wyprowadzić mnie z równowagi i nie udało Ci się to :classic_cool:

Gość blokers nie jest zadnym prawni
kiem;D PSP -tez mnie wkoorwia ten typ jak rzadko kto tutaj

ja tez i o to chodzi mi ... tobie i jemu ale widzisz niektorzy szukaja dziury w calym......;/

oj proszę 👄 nawet nie wiesz jaki jestem miły👄 nigdy nikogo nie zawiodłem kto mi wysłał fotkę zawsze zachowałam dla siebie

Gość jestemjataka
a PŚP znowu zieje jadem :O

fuck nie widzialaest tylko jednego ???????????????? jaka wtopa ;/ teraz czekam na twoje :D