Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_totalnie

DZIEJĄ SIĘ ZE MNĄ DZIWNE RZECZY - POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość wiemcośoanoreksji
Jeśli twój terapeuta uznal, że oddzial byłby dla ciebie wskazany, to warto spróbować. Osoba, o której piszę, poradziła sobie bez tego, ale miala juz 21 lat. Myślę, że nastolatce może byc trudniej... Trzeba korzystać z każdej pomocy, bo w tym co napisał (a) powyżej stukk, nier ma ani słowa przesady:(

Gość załamana_totalnie
Wiem, zdaję sobie z tego sprawe, ale jak patrze na jedzenie, to od razu liczę kalorie... I czuję sie poniżona, jak coś zjem...

Gość alergiczkkaaaaa
po to jest psychoterapia, by pozbyc sie tego irracjonalnego poczucia winy i poniżenia

Gość załamana_totalnie
Na dodatek moi rodzice mnie od wariatow wyzywaja...eh, nic tylko se w leb strzelic

Gość alergiczkkaaaaa
mam podobne odczucia

Gość wiemcośoanoreksji
Co ci będę sciemniac, trudno się żyje z dzieckiem, które choruje na anoreksję... Rodzice bardzo chca ci pomóc, ale sami sa na pewno w niezłym dołku z powodu twojej choroby. I szukaja różnych sposobów, żeby do ciebie dotrzeć. Może maja nadzieję, że ostre słowa dotkną cię do tego stopnia, że "oprzytomniejesz" i zaczniesz normalnie jeść?

Gość załamana_totalnie
Takie coś mnie własnie dobija.... A przez prolemy z okresem macica może...spuchnąć? Bo albo mam omamy albo jest wieksza...

Gość wiemcośoanoreksji
Wiadomo, że powinni cię wspierać, i na pewno starają się to robić. Tylko czasem i oni pewnie już nie wiedzą, jak. Przyznam się: jestem właśnie matka dziewczyny, o której pisałam. I patrząc na to, co dzieje sie z moją córką, sama mialam juz wszystkiego dość czasem... Dobijała mnie moja bezradność i to, że nie jestem w stanie jej skutecznie pomóc. Teraz ona od roku jest zdrowa i nasze relacje są naprawde w porządku.

Gość alergiczkkaaaaa
niby jak bez wizyty u ginekologa stwierdzasz, ze macica jest wieksza :O

Gość załamana_totalnie
Taka jakby w ciąży była no... Wierzę,że moim rodzicom jest trudno, ale mi samej tez jest trudno

Gość alergiczkkaaaaa
a to zapytam - jak ty sobie tam gleboko do srodka pochwy zagladasz, ze to widzisz?

Gość załamana_totalnie
Ja juz mam omamy chyba....

Gość wiemcośoanoreksji
Tobie jest w tym wszystkim najtrudniej, no bo to przecież ty chorujesz. A rodzice pewnie chca dobrze, ale w desperacji popełniaja błędy. Musicie jakos przez to przejść, i tyle. tereapia, terapia, i jeszcze raz terapia. Ja tez na nia chodziłam razem z córką i pomagało. Może czujesz się skrępowana, że starsza pańcia wcina ci sie w rozmowę. Na wszelki wypadek wychodze z tematu i nie będę sie już wtrącać, żeby cię i innych nie drażnić. Pozdrawiam. Życzę sukcesu.

Gość załamana_totalnie
Ale ja nie mam nic przeciwko, wręcz na odwrót :) Może mnie właśnie ktoś obcy zrozmie, bo nawet mój chłopak traci siły do mnie

Gość załamana_totalnie
Jeszcze na dodatek to, że jestem dziewicą, a brzuch mi się dziwnie zaokrągla....

Gość wiemcośoanoreksji
No, to jednak wracam:) Z tym brzuchem to u mojej córki było tak: ciągle była wściekła, bo twierdziła, że ma duży brzuch. Rzeczywiście wystawał, ale nie dlatego, że była gruba. Tylko dlatego właśnie, że strasznie schudła, a przecież w brzuchu sa narządy wewnętrzne i gdzies sie muszą zmieścić, prawda? Mówiąc dosadnie, brzuch wystawał spośród kości. Były to po prostu narządy wewnętrzne okryte cienka warstwą skóry, a jej sie wydawało, że tłuszcz. myslę, że u ciebie może być podobnie. No i organizm źle traktowany boli, daje różne przykre objawy. Dlatego możesz czuc się spuchnięta. Ciąża jest niemożliwa, jeśli nie współżyjesz z chłopakiem.

Gość załamana_totalnie
Chce się jeszcze ktos wypowidzieć?

Gość załamana_totalnie
Jedyne co robimi, to ocieramy się podczas całowania przez spodnie...i właśnie ten brzuch jest taki jakby okrąglejszy tam na dole...

Gość załamana_totalnie
I dzięki, że wróciłaś (jak mogę tak na ty mówić :))

Gość wiemcośoanoreksji
Jasne, że możesz mówić na ty:) Ale teraz juz muszę wyjść, pora na kąpiel, ajutro znów praca;( Zajrzę do kafeterii jutro ok. 19, jakbyś miała ochote o cos zapytać czy coś powiedzieć, to jestem do dyspozycji. Trzymaj się!

Gość załamana_totalnie
Już sama nie wiem, co się ze mna dzieje... Ta durna anoreksja przez tydzień głodówki...teraz juz w ogółe nie mogę patrzeć na jedzenie... Mam zmienne nastroje, ten ból, dziwne rzeczy, które dzieją się z moim organizmem...eh....

Gość załamana_totalnie
Ok, dzięki za wszystko :) Ja też mykam, jutro szkoła :/ Sprubuję byc o 19, miłej nocki :)