Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

Meżczyzna starszy o 20lat

Polecane posty

Gość qwertyu

Zawrócił mi w głowie, nie wiem co zrobić by go przy sobie ,,zatrzymać,,. Jest kimś wyjątkowym- mam świadomość ulotności takiej relacji, ale zrobiłabym wszystko, by trwała jak najdłużej! Co zrobić? Jak go od siebie uzależnić? ;)

Gość qwertyu
coś bardziej wyrafinowanego ?

Gość qwertyu
Mówię o spotkaniach randakch- jak go przy sobie zatryzmac różnica wieku jest dość duża... Nie będe kreowała się na cudowną gosposię ...

Gość .... .........
A po ile macie lat?

Gość qwertyu
23-43

Gość przepiekna
Inteligentnego faceta nie zatrzymasz.

Gość dziecko drogie
przecież to dla ciebie za stary dziad. popatrz na swojego ojca, chcesz z kimś takim iść do łózka???????? Weź zimny prysznic i poszukaj sobie gnoja w twoim wieku.

Gość qwertyu
Nie chcę w moim wieku, bynajmniej nie spotkałam nikogo...interesującego w moim wieku.

Gość sibilciaaa
qwertyu--na seks jeszcze sie facet nadaje,na romans na jakis czas,ale nie na zycie do grobowej deski,bo co Ci po facecie 60 letnim gdy Ty bedziesz miala 40 lat

Gość sexylady30
pasuje Ci rola kochanki?

Gość przepiekna
Dla niego mozesz byc tylko atrakcja fizyczna.Zastanow sie jakie bedziecie mieli wspolne tematy?Jakiego jezyka uzywali?Jakie zainteresowania? Do lozka z Toba pojdzie ale co dalej.......?

Gość nenuszka
domi_sucht@wp.pl proszę autorke o kontakt

Gość qwertyu
Mamy o czym rozmawiać, inaczej, rozmawia nam się na prawdę dobrze, zanim dojdzie do łóżka trochę czasu minie, kochanka ?? Nie ma żony, był z kobietą przez kilkanaście lat ale się rozstali. Zawrócił mi w głowie... i tyle, ok- jestem dla niego atrakcyjna, ale chodzi mi o to jak takie związki funkcjonują... Poczekam na rozwój wydarzeń, ale bardzo bym chciała by to co się między nami rodzi było czymś wyjątkowym- nawet jeśli nie do grobowej deski.

Gość no coś tyyyyyyyy
szmacić się ze starym dziadem chcesz za pieniadze ???

Gość sibilciaaa
qwertyu--naprawdę ,a nie na prawdę.:-)

Gość llpp
bynajmniej nie spotkałam nikogo po cholere uzywasz slow, ktorych znaczenia nie znasz?:O

Gość qwertyu
Nie chodzi o pieniądze... Ludzie! Nie chcę sponssoringu...

Gość Kocham Mocno
może dobrocią i umysłem;) bo urodę już masz;) 43latek nierówny 43latkowi;)

Gość sexylady30
myślę, ze zawróciłaś mu w głowie bardziej swoim ciałem niż dojrzałością, osobiście nie widzę sensu takich związków, ale czasem są one bardzo udane :)

Gość qwertyu
Wszystkiego tego- czego nie znajduję u facetów 23-30. Nie chodzi mi o sex, o jakąś relację w której będziemy partnerami, sex w porządku ale nie na tym etapie znajomości. Później, bardziej mi chodzi o to, kim jest, co robi, o tym jakim jest człowiekiem.

Gość dziecko drogie
to jest stary dziad !!! Popatrz na swojego ojca. Taki sam stary dziad. Młode niech się z młodymi łączą.

Gość Kocham Mocno
faceci w wieku 23-33 czesto klną...w a kłótni to już w ogóle. Nie znają zasad sovoire vivre'u nie umieją jezyka...nieliczni angielski... duzo by pisac...

Gość qwertyu
Dlaczego to jest stary dziad ? Różnica wieku jest duża, rozumiem, jest nawet szokująca i przez większość społeczeństwa potępiania. Mężczyzna 40 letni jest w sile wieku, zwłaszcza jeśli realizuje się, swoje pasje i jest spełniony. Jestem kobietą, jest oczywiste, że chciałabym od niego tych wszystkich uczuć, i czuć razem z nim to spełnienie. Od niego mogę się jeszcze wiele nauczyć, doświadczenie jakie ma, wiedzę życiową, jest nie do wycenienia...

Gość qwertyu
Kamecha, rozumiem, że wg Ciebie tylko ciałem jestem w stanie zaskarbic sobie jego uwage i to chwilową? a co z resztą? Z rozmowami, marzeniami zrozumieniem? To wszystko nie ma znaczenia, liczy się tylko sex, bo co ja innego mogę mu zaoferować... Jestem tylko dwudziestoparoletnim ciałem- nic więcej wartego nie mam. Takie jest Twoje myślenie?