Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka.........

Czy musze zrobic test z rana?

Polecane posty

Gość zalamka.........

Jestem w dosc dziwnej sytuacji, dostalam @ trwala 1 dzien... chce zrobic test...jezeli jestem po terminie @ to musze z rana czy moge w kazdej porze...? pewnie z rana wiarygodniejszy, ale dopiero jutro zakupie

Jeśli jesteś po terminie to możesz w każdej chwili, ja miałam "okres" trwający 1 dzień w dniu kiedy powinien być - okazało się, że to zapłodnione jajo się zagnieżdżało w ścianie macicy. Zrób test.

Gość zalamka.........
ja tez dokladnie doatalam w terminie, byly bole brzucha dosc mocne...az tu nagle krwawienie ustapilo, teraz jest tylko sluz...:(

Zrób test, jak nic nie wyjdzie to idź do lekarza. Ja miałam bóle brzucha ale raczej bardzo łagodna i to krwawinie to było raczej plamienie.

Gość zalamka.........
Do lekarza jade we wtorek, to na bank. Boze nie moge sie skupic..juz bym chciala zrobic ten test.. u mnie bylo krwawienie normalne...to w ogole mozliwe zeby w ciazy bylo 1 dniowe krwawienie...

podobno test gdy robi sie rano jest najbardziej wiarygody ale jesli az tak cie to stresuje zrob teraz. ja robilam wieczorem i wyszedl prawidlowo

Gość zalamka.........
z checia zrobilabym teraz ale go nie mam, jutro kupuje i zrobie w dzien. Tak sie cieszylam,ze dostalam @ a tu takie cos... mam nadzieje,ze przyczyna tego jest inna, choc nie mam pojecia jaka...:(:(:(:(:(