Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca pomarańczowa

Dlaczego osoby z czarnymi nickami nigdy nie

Polecane posty

piszą nic ciekawego? :O

Gość gdgr
bo to nudne gówna :O

bo jak piszę na czarno to mnie już kojarzą i z góry przekreślają i mówią że jestem nudna i bleble ale jak zaraz sie wyloguje i napisze prowokacyjke na pomarańczowo to mi te mendy dają 10/10 :/ Hipokryzys :o

Do tego osoby na czarno wstydzą się pisać takie rzeczy jak pomarańczowi :O Lub miziają się we własnych tematach :O

a to czemu sama piszesz jako pomarańcza? czarnej farbki zabrakło ? :) ja piszę szczerze, czasem zbyt i nikt mnie tu nie lubi, kiedyś może by mnnie to martwiło ale teraz to już mam wyjebane na to , bo własnie to mizianie mnie wkurza, witanie sie sranie buziaki co porabiasz :o :O ... jeszcze dwa miesiace temu chcialam sie z kims zakumplować a dzis to rozmowy i wysiłek intelektiualny jest ponad moje sily:/ zresztą czarnych nicków też można mieć kilka...

Gość
No jasne, że tak.

Gość fsdfsd
bo na czarno piszę tylko na jeden temat. cała reszta na pomarańczowo.

kiedyś nawet chciałam się zaczernić, nie pamiętam jak to było ale wiem, że miałam z tym problemy. Poza tym takie logowanie się i wylogowywanie się to za duży kłopot, i nie potrzebuję "forumowej sławy" Jakoś mnie to nie bawi.

Gość właśnie powinno się być
zawsze sobą :)

Gość
O to znam "obrywanie".

gdybym pisała ciągle pod tym samym nickiem, to nikt by nie wierzył w moje coraz to nowe problemy :O :D

Gość
Moje humory były prawdziwe.

Gość Mortal orange
Odpowiedź jest prosta. Bo to są najbardziej puści uczestnicy forum. Każdy temat do dyskusji a zasadniczo 95% to pomaranczki te tematy mogą być głupie puste ale to topy a czarni? Ich stać jest na coś takiego od wielkiego dzwonu. Na codzień jak walą na forach to jest to najczęściej"hello srelo albo e ty taki owaki chodź no mam sprawę albo chce coś tam coś tam. Normalnie tylko takie topy. A reszta to stopki. Im większa tym większe kompleksy. Czasem to nawet nie trudno dostrzec gdzie jest wypowiedź a gdzie stopka bo się to rozpływa. A najśmieszniejsze to jest jak się nazywają elitą forum:):) elita w czym ? W zasrywaniu forum monosylabami. Właściwie to ten temat sam w sobie jest pytaniem retorycznym.

Gość
Nie mam stopki zawsze, usuwam, myślę jak napisać, czy to w formie przysłowia, czy coś od siebie, jak nie potrafię nic wymyślić, zostawiam puste miejsce.

Gość gdyby na kafe nie było
pomarańczy, to forum by wygasło śmiercią naturalną i wiało by tęgim choojem :O

Gość
mi najgorzej działało na nerwy jak jakis chamciuch pisał pod moim nikiem.Dlatego dzis oisze na czarno Też mam ich więcej, bo jak tu ktos napisał gdybym pisała pod jednym ludzie by nie uwieżyli że jedna osoba może mieć tyle problemów

Gość
Podszywy dokuczały mi zawsze, zaczerniłam nick.

Gość gdyby na kafe nie było
żeby nie podszywy to kafe nie byłoby kafe

Gość Mortal orange
milena i chodziaż chwała Ci za te skromność formy bo w niej ukryte właśnie jest prawdziwe bogactwo. Ty czy kupetka czy jak zauważyłem inni zaczernieni na tym topiku są normalni. Wyjdź jednak na zewnątrz i przejrzyj sobie stópki w stylu "zginął mi scyzoryk" ale jeszcze co inne idiotyczne. To jest po prostu próba zaistnienia przy braku pomysłów na siebie w tym miejscu i tyle.POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

Gość
a mnie to wogóle drażnić zaczyna ta "kafe" i codziennie obiecuje sobie że dziś tu nie zajrze a potem siedze o tak jak teraz i sie wkqurwiam

Mortal orange>> dobrze prawisz

Gość no ale podszywy
czasem są zbyt nachalne i wtórnie przyczyniają się do pomnazania czarnych nicków. I to jest efekt niepożądany niestety. Gdyby istniał umiar podszywania się to co innego. Jego jednak nie ma. Czasem temat jest tak pusty że aż się prosi by go objechac na podszywach albo czyjeś idiotyczne wypowiedzi no ale czasem ludzie tracą looz i wskakuja przez to w kombinezon czarny:) a tak przy okazji wyobraźcie sobie tych o których pisał mortal jakby byli na pomarańczowo. Nie mieli by życia tu. Sami wiecie czemu. Bo są puści niestety a niektórzy to już naprawdę konkret.

Gość tak to jest w tym goownie
gaal anonim (milka.86@o2.pl) a mnie to wogóle drażnić zaczyna ta "kafe" i codziennie obiecuje sobie że dziś tu nie zajrze a potem siedze o tak jak teraz i sie wkqurwiam ja tez:( Mortal orange dobrze gadasz - trzeba miec cos z glowa aby zakladac takie topiki;)

Gość
Myślę o normalnym topiku, gdzie rozmawia się o wszystkim, zwykłych ludziach.

Gość Fakt że mamy
wolność i to trzeba jakoś uszanować. Można też nie wchodzić na czyjś top ale ja byłem świadkiem jak pomaranczowym wchodzili czarnie z butami i spamem. Schemat jest taki sam zawsze. Jeden jakiś czarny wchodzi by udzielić odpowiedzi a drugi jak go zauważy to gadają potem o doopie maryni. Szczerze to ja naprawdę widzę raz na 10topow jakiś konkretny czarnego choć wykluczyć się nie da że to co gaal napisał to prawda. Że wielość problemów zmusza go do wielości nicków. Ok ja gaala widziałem parę rozkmin to ma ręce i nogi ale np taka przerwa albo tuleja albo np chmm nie wiem metalowa kądor(choć on uciekł w nisze humoru) to jak nie wiem kto to wogóle jest. Na czym polega tam elitarnosc. Na jakimś urojeniu normalnie. Jeszcze nic nowego nie spłodzili. Towarzystwo wzajemnej adoracji i tyle.:)

Gość Faktico orange
Taaaaa fakt nóż się w kieszeni otwiera. Ja pamiętam jak kiedyś się jeden zaczęrniony wchrzanił w jakiś topic pomarańczy była całkiem ciekawa mądra dyskusja. A ten zaczerniony taki tekst walnał -uuuu same pomarańczki spadam. I zniknął. Na szczęście. Tylko że ja delikwenta parę tematów widziałem. Trudno to nazwać tematem. To są jakieś bzdety które mógłby na gg z kims walić a nie na forum. No ale to są życzenia a to nie koncert życzeń:)

Gość hahhaahhahhhhhhhhhhaaa
Najlepsze to : Jest tu kant dupy? albo tu leja lub inne gówno --- zaraz to g się odzywa jakby wiedział że będzie o nim topik hahah Potem te ścierwa się umawiają na rozmowy i takto wygląda

Gość uuuuuuuuuuuppppppppppppppp
nie lubię świrów