Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca pomarańczowa

Dlaczego osoby z czarnymi nickami nigdy nie

Polecane posty

Gość I TAK WŁS+AŚNIE sie to kreci
:P umawiaja sie na mailach , ze beda gadac miedzy soba na tematach pisza tez ich znajomi , kreowacze na gwiazdy :D🖐️

Gość uuuuuuuuuuuppppppppppppppp
o seksie i duperelach

Gość tak gwiazdy - ze spalonego tea
tru

Gość Oranż jak wy
:):):) no dokładnie dokładnie. Albo coś takiego:ee przerwa ho mam do Ciebie sprawę. Albo leja coś tam coś tam. I oni myślą że są tacy super wspaniali i wyluzowani. Tylko że ja nie widziałem jeszcze nigdy żeby coś sensownego napisali. Gdziekolwiek by nie byli. Nawet w formie żartu. Wpadają na jakieś forum komuś to też to samo jest. A jak im się coś nie podoba to napiszą że z pom.to ja nie gadam. Udaje że bierze na ignor każdego. Ale prawda jest taka że mu g.między zębami utkwilo jak mu pom.dosrał no i taka prawda. Ale najlepsza są te teksty w stopkach typu :tylko dla nich mam szacun. Dalej wymienia nicki jakieś. No i ciekawe czemu. Sam pewnie nie wie czemu. Taki poziom mają.

Gość czemu bo temu
Te osobniki to kretyni którym muszą płacić. Nie ma innej opcji.:classic_cool: Kto normalny by miał czas na siedzenie tu całe dnie. Tylko taki albo psychicznie pomylony lub project. Pozdrawiam normalnych/🖐️

Gość Świr to
glen b oraz skurwiele co nie maja nic sensownego do powiedzenia.

śmieję się z pustaków, obracam wszystko w żart.

Gość pustaków ci u nas dostatek
;)

większość to dzieciaki i młodzież, która nudzi się

Gość No właśnie właśnie
to jest druga strona medalu. Zaczerniony wchodzi na jakiś normalny temat i rozkminia jaki to poziom denny jest a jak się wchodzi by przejrzeć ich tematy to po prostu sraka total. Nie wiem czy oni są normalni. Faktycznie albo projekty albo coś z głową. Żeby walić normalnie całymi dniami takie bzdetne rozmowy. No niby ich sprawa ale jakby to wydrukować normalnie to by z tego rollka srajtasmy niejedna wyszła i to są same bzdety w stylu...... "zawiodłam się bo.... W stópce x nie ma mnie i y..." potem są przywitania to normalnie z głowy pięć stron jest i dalej wrzucają po dwa słowa i tak do rana. To by nie było takie wqrwiajace gdyby nie te ich madrosci na temat innych topow. Owszem topy są głupie ale ich to już odrębny temat. Coś z nimi nie tak.:)

rodzice nie mają dla nich czasu, wtedy uciekają w świat wirtualny

w sumie to pol basa by sie przydalo

Gość dzieciaki podszywają
się

Gość tkagksjhksr
świry są pojebane :D jest kilka fajowych ale to rzadkość jem kupę :D jesteś tu? :D co mam zrobić? bo to czy sramto :D kurwa do chuja z nimi :D

Gość No właśnie właśnie
Taaaa z ta ucieczka to też może być to właśnie. To nietłumaczy wszystkich ale pewną część napewno. Oni są zagubieni w normalnym świecie. Normalną komunikację wolą zastąpić wirtualna a do tego jak słusznie zauważył uuuppp muszą być sprzyjające warunki w domu. Niektórzy z nich nawet sobie pewnie nie zdaje sprawy jak głęboko w tym tkwią jak mocno są uzależnieni. Np laską tzn mi się wydaje że laska :) bo to wszystko możliwe i ona wyskakuje na czarnym nicku z topikiem chce seksu od zaraz. Niby to takie wesołe ale któż to wie jaką jest prawda. Oni siedzą w wirtualnej klatce. Ktoś by mógł napisać że to ich sprawa. Fakt. Ale nie zawadzi sobie uświadomić tego problemu. A pytająca pomarańczowa zadała dobre pytanie. Oni tu nie są na forum dla forum tylko by być bo z ich byciem w normalnym świecie jest nie halo. Oni się wypalili tu.

święta racja

Gość
To jest uzależnienie się, potrzebują pomocy.

Gość hehehsram na nich
mam w dupie takich dałnów. projekty mnie nie wkurzają bo to ich praca. gorzej z tymi pustakami bez oleju w głowie.

Gość a co spałeś z nią
? :D

meteor tunguski jakby pierdolnal to by bylo

Gość Vitam wszystkich oranz
Ciekawa koncepcja. Ja dorzuce tylko że tzw świry w stylu jem kupe lub zrobiłem kupe to faktycznie bezsens na dłuższą metę nie można tego traktować poważnie ale mi się wydaje że te świry na pom.to jakby odpowiedź na ciągnące się tygodniami jakieś topy w stylu "koleżanka uwiodla mi chłopaka co robić"jeśli taki top zjawia się raz ok. Ale jeśli to ten sam top tej samej osoby 68raz to na pytanie co mam robić pojawia się odpowiedź "zjedz koope":) bo ktoś nie wytrzymuje. Co do wiadomego speca od kup to jest to jakąś przedłużona reakcja na te bzdetne tematy ale co za dużo to niezdrowo :) fakt:) natomiast tematy Pytającej pomarańczowej jest o czarnych nickach i odpowiedź myślę jest taka że jak oni dupia tyle w sieci czasu to sorry ale nie stać ich na żadna inwencję. Jeszcze fajnie gdyby mieli trochę pokory a nie udawali niewiadomo jakich mądrali bo to z ich strony przy tych ich topikach żenada na czysto. Rzekłbym esencja żenady.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
Pomaranczki jestescie:classic_cool: a Wasze logiczne myslenie wrecz mnie zaskoczylo:P

Gość pozdrowka uzaleznionym
o my biedni

Gość Vitam wszystkich oranz
Do >ale wy tworzycie>No niby racja. Ale to co się tu pisze ma sens w odróżnieniu od zaczernionych rozmów bez sensu. Fakt ich sprawa że przefujarzaja życie.Ale o pierwszej wyrzucać śmieci to też nienajlepszy pomysł:)

moim zdaniem zaczerniaja sie by nie bylo podszywow. a to nie regola ze czarnuch musi byc nudny tak samo jak pomarańczki nie musza byc chamskie

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
czarnuch:D

ale po części macie racje co do czarnuchów ze sa nudni a zwłaszcza panie które zaszyły się w świecie "ciąża macierzyństwo ...". jedna palnie jakaś głupotę u większość za nią gdaczą. Np któraś napisze "mam 2 dzieci, jest mi ciężko, odetnę sobie rękę żeby mieć leprze miejsce parkingowe przy Tesco" a cala reszta ograniczonych mam krzyczy "tak,tak świetny pomysł" a niech któraś stwierdzi inaczej to wtedy się wychodzi prawdziwa natura i posty wyglądają mniej więcej tak "ty suko nie wiesz co to za ciężar 2 dzieci, wyrodna matka jesteś" itd

Gość blokers taez tezd jebniety
z tymi fotami