inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 ............w doopie mam was wszystkich ............ no i chooj [ja tam i tak swoje wiem]..........:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i d ź s p a ć Napisano Styczeń 17, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Styczeń 17, 2010 wiesz, co ? Idź spać to będzie najlepsza rzecz, którą zrobisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Kuter Noga............tak to ja............:))))))..... temat był małą prowokacją............. i się udał :))))))):))))) jestem cudowny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 No.............. forum to jak ja jestem jest ciekawsze............:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 milena....... wymyśl sobie w końcu lepszego nicka..... :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evelinn Napisano Styczeń 17, 2010 wiesz cooo .........? pier**alnij sie w łep :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Kuter Noga...........tak to właśnie traktuje :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 17, 2010 foooch!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocham życie ponad życie 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Kuter Noga a korzystarz z jakiejś poczty??????? to tam może porozmawiac.......... :))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 18, 2010 branoc Danny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Dobranoc Danney :)))) Gosiu.................... a Ty podaj swoje gg.........:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 18, 2010 zaraz się do Ciebie odezwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Dzięks Gosiu :))))).......czekam:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goś89 0 Napisano Styczeń 18, 2010 poszło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka śpi Napisano Styczeń 18, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach