Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona i złaaaaaaa

9 dzień cyklu - czy jest szanasa

Polecane posty

Mam reguralne, 28 dniowe cykle, w 9 dniu seks bez prezerwatywy, ale nie dokońca, chociaż wystrzelił zaraz po wyjęciu więc nie wiem czy nie poleciało trochę w środku. Jest szanasa że nie zajdę w ciążę? Nie proszę o umoralnianie i uświadamianie tylko o porady czy jest szansa że nie będę w ciąży?

Gość hhahhahha
wystrzelił :D :D :D :D :D

//

Gość jest na pewno większa
że nei będziesz niż ze będziesz, bo jak powinnaś wiedzieć ZDROWA para nawet w dniu owulacji współżyjąc ma jedynie MAX 40% szans na zdrową ciążę

zastanawiam się czy nie iść po receptę na tabletkę "po" - minęło dopiero ok 30 godz. Czy wcześniej lekarz będzie chciał mnie badać czy wipisze po prostu recepte?

Gość majQQQQa
Powiem Ci, że ja ZAWSZE uprawiałam seks przerywany (jako metoda antykoncepcji). Nawet w dni płodne. W ciążę nie "wpadłam", jak dla mnie to głupoty, że w preejakulacie są plemniki zdolne do zapłodnienia. Jeżeli tak, to naprawdę jakieś anomalie, albo poprostu komuś się wydaję, że zdąrzył, a jednak nie. Jednak już po jednej próbie starania o dziecko, "z końcem w środku" w ciążę zaszłam ;).

No ja niestety w drugą ciąże zaszłam nawet nie wiedząc kiedy wydawało mi się, że uważaliśmy a jednak ciąża była - może ja jestem z tych "łatwo zachodzących". 11lat stosowałam antykoncepcję i uważałam jak się da a teraz taką głupotę zrobiłam. Nie mogę teraz zajść w ciążę, chyba jednak pójdę po receptę